Happy People
Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco. Vedeta RBD a împlinit 40 de ani

Publicat pe 15.05.2023 la 14:16. Actualizat pe 15.05.2023 la 14:54

Anahí a împlinit 40 de ani și a fost sărbătorită de toți cei dragi. Vedeta RBD a împlinit în mediul online nenumărate mesaje, însă cel mai special rămâne cel din partea lui Manuel Velasco. Cum a răsfățat-o politicianul.

Anahí pe scenă în cadrul premiilor Juventud, 16 iulie 2015, Florida

Getty Images

Anahí a trait de-a lungul vieții experiențe pe care puțini le pot întâlni. A avut o carieră de succes încă de mică și în prezent trăiește o poveste de iubire fără sfârșit alături de Manuel Velasco Coello.

Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco

Vedeta RBD și-a sărbătorit cea de-a 40-a zi de naștere și a ținut să posteze în mediul online cele mai inedite mesaje primite din partea celor dragi. Este mămica a doi copii și căsătorită cu politicianul Manuel Velasco, iar de-a lungul timpului a demonstrat că își merită locul în industria showbiz-ului. Cu toate că în perioada Rebelde a trecut printr-o etapă dificilă a vieții, în present se simte mai norocoasă ca niciodată.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

A fost nevoită să învingă tulburări alimentare și să-și creeze un plan de viață mai lung, însă de fiecare dată a avut sprijinul familiei. De la primele ore ale dimineții, Manuel Velasco a ținut să-i lase vedetei un mesaj de-a dreptul emoționant. A lăsat în clar admirația pe care o are pentru aceasta, dar și sentimentele care nu i se diminuează, în ciuda anilor care trec.

Citește și:

“Astăzi o felicit pe iubirea vieții mele, o femeie minunată, magică și iubitoare, stâlpul familiei noastre și ai copiilor noștri, Manuel și Emiliano. Ești cea mai mare inspirație a mea și un exemplu de tenacitate. De mică ai luptat contra tuturor impedimentelor pentru visele și obiectivele tale până când ți le-ai îndeplinit. Astăzi îi cer lui Dumnezeu să-ți dea sănătate pentru a împlini 100 de ani plini de succese și binecuvântare. Te iubesc, dragostea vieții mele. La mulți ani!”, a scris Manuel Velasco emoționat. Așa cum era de așteptat, gestul politicianului nu a întârziat să generze tot timpul de reacții, iar vedeta RBD a continuat să primească tot mai multe mesaje.

Mesajul pe care Christian Chávez l-a lăsat pentru faimoasa Anahí

Așa cum era de așteptat, prietenii și cei apropiați i-au dedicat cele mai speciale cuvinte, iar cântăreața nu a întârziat să le răspundă. Printre aceștia s-a aflat și Christian Chávez, artistul RBD.

Citește și:

“La mulți ani, celei mai frumoase!”, a scris acesta. A publicat astfel o fotografie de la începuturile formației în care se vedeau într-o cu totul altă ipostază. La doar 2 ani, Anahí a apărut în cadrul Chiquilladas, un show pentru copii acolo unde se parodiau diverse personalități sau idei. Acolo a interpretat piesa Te doy un besito, cea care a devenit printre cele mai cunoscute în 1985, iar de atunci fanii au început să o îndrăgească.

Au urmat telenovele precum Vivo por Elena, El diario de Daniela și Mujeres engañadas. Se cunoaște faptul că este foarte religioasă. În 1993 a interpretat piesa El Mensajero del Señor cu ocazia sosirii lui Papa Ioan Paul al II -lea în Yucatán. A devenit fantezia oricărui bărbat și imediat a început pentru vedetă și adolescența, perioada în care a descoperit că suferă de bulimie. A continui totuși cu cariera, atât cea de actriță cât și cea de interpretă. A lansat albumul Anahí cu melodii precum Descontrolándote, Corazón de bombón și Por volverte a ver.

În articolul

Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mesaj special din partea lui Manuel Velasco. Vedeta RBD a împlinit 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp