Happy People
Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său. Fanii îl văd precum un actor de telenovele

Publicat pe 06.03.2024 la 10:56. Actualizat pe 06.03.2024 la 11:38

Angelique Boyer și-a surprins comunitatea din mediul online cu mai multe fotografii dintr-o călătorie realizată alături de tatăl său. Fanii au făcut o comparație inedită.

Angelique Boyer în cadrul Latin GRAMMY Awards. 10 noiembrie 2011, Las Vegas

Getty Images

Partenera actorului Sebastian Rulli a împărtășit o seriei de fotografie alături de tatăl său, Patrick Boyer. Actrița s-a născut în Franța, însă a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. A jucat în telenovela Rebelde, acolo unde a interpretat-o pe prietena personajului celebru “Mia Colucci”.

Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său

Discretă în ceea ce privește viața personală, a demonstrat întotdeauna că relația pe care o are cu familia este una perfectă. Cu toate că tatăl său locuiește în altă parte a Mexicului, Angelique Boyer profită de orice ocazie pentru a-i revedea. Așa a fost și cazul acesta când vedeta s-a lăsat fotografiată alături de tatăl său. Fanii au reacționat la scurtă vreme și au făcut comparații inedite.

View this post on Instagram

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer)

“Un weekend cu tatăl meu drag.”, a scris actrița celebră. Printre colegii de platou care au ținut să-i lase comentarii și aprecieri s-au numărat Marlene Favela, Andrea Legarreta sau Irina Baeva. Nu a lipsit nici partenerul Sebastian Rulli.

“Ce oameni frumoși, puri. Vă iubesc!”, a scris acesta. După ce a petrecut mai multe zile la plajă alături de partenerul său, Angelique Boyer a optat și pentru ipostaze emoționante alături de Patrick Boyer. Mulți dintre internauți au semnalat faptul că aceasta a moștenit frumusețea tatălui său și l-au cumparat pe acesta cu un actor de telenovele.

Citește și:

“Sunteți identici, ce frumoși”, “Semeni foarte tare cu tatăl tău”, “Ce frumos e tatăl tău”, “Ce frumoasă, semeni cu tatăl tău”, “Am crezut că este Alexis Ayala, seamănă foarte mult”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor. Patrick Boyer a ajuns chiar să joace pentru un scurt moment alături de fiica sa în telenovela Imperio de mentiras. În 2020, vedeta s-a arătat mai mult decât bucuroasă de a putea împărtăși platourile de filmare cu tatăl său.

“Tatăl meu a avut un rol mic, dar o să-l vedeți mai mult mai încolo. M-am emoționat foarte tare. Mai încolo o să-l vedeți și pe el, arată foarte bine. El este foarte liniștit, eu am început să fiu mai nervoasă ca el, a fost foarte amuzant și un moment mare.”, a mărturisit Angelique Boyer în 2020 pentru Despierta America, arată univision.com.

Filmările au avut loc în Querétaro, un oraș din centrul Mexicului. Vedeta și-a expus sentimentele în fața ideii de a-l vedea pe tatăl său pe micile ecrane.

“Am fost să filmăm acolo o scenă în aeroport și tatăl meu locuiește în Juriquilla. Am fost să filmăm și trecuseră foarte multe luni de când nu ne văzuserăm din cauza pandemiei. Am filmat o scenă în care trebuia să plâng și o văd pe Giselle în spatele camerelor foarte entuziasmată și dintr-o dată îl văd și pe tatăl meu fix când camera mă filma pe mine.”, a povestit vedeta.

Angelique Boyer și-a pierdut mama. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 49 de ani

În 2014, vedeta din Rebelde a fost nevoită să depășească o situație familiară foarte dificilă. Angelique Boyer și-a pierdut mama după ce aceasta a încetat din viață. Suferea de probleme pulmonare și alte complicații de sănătate. La acea vreme le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul oferit.

“Mesajele voastre mă ajută foarte mult. Vă mulțumesc!”, a scris aceasta într-un mesaj.

În articolul

Angelique Boyer a publicat mai multe fotografii cu tatăl său. Fanii îl văd precum un actor de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp