Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion. Actrița de telenovele a avut asupra sa un obiect periculos

Publicat pe 29.02.2024 la 14:53 Actualizat pe 29.02.2024 la 15:17

Celebra vedetă a vorbit despre situația prin care a fost nevoită să treacă într-un aeroport. Aceasta nu a putut finaliza îmbarcarea din cauza unor probleme serioase.

actrița zâmbește și poartă o rochie cu mâneci lungi

Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion

Getty Images

Angelique Boyer a lămurit situația care s-a petrecut într-un aeroport, într-o călătorie pe care a realizat-o alături de Sebastian Rulli. De ce a avut vedeta probleme cu autoritățile și cum s-a rezolvat întreaga situație.

Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion

După cum s-a arătat într-un show de televiziune celebru în Mexic, actrița din Rebelde a avut dificultăți atunci când a dorit să finalizeze îmbarcarea într-un avion care ar fi dus-o din nou în Mexic. Potrivit informațiilor oferite și în mediul online, aceasta ar fi avut asupra sa o “grenadă”. În cele din urmă, Angelique Boyer a oferit informațiile necesare pentru ca fanii săi să nu se îngrijoreze. Se pare că un obiect deținut de vedetă i-a pus în dificultate pe angajații aeroportului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, parfumul meu are formă de grenadă. Ce groaznic că i-au schimbat forma. Aveau dreptate să creadă asta, era parfumul meu.”, a menționat aceasta. Sebastian Rulli a aflat ulterior de această întâmplare, asta pentru că el se afla în altă parte a aeroportului pentru îmbarcarea în același avion.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastián Rulli s-au despărțit? Mesajele care lămuresc ce se întâmplă în relația lor

“Nu am aflat, mă aflam în altă parte.”, a explicat actorul argentinian. Nu au oferit însă prea multe detalii. Este pentru prima oară când au fost văzuți împreună după ce în luna februarie s-a zvonit că ar putea să se despartă. Actorul a fost cel care a negat indiciile în acea dorecție.

“Nu știu de unde au mai scos-o și pe asta, să spună ce vor, mi-e totuna.”, a replicat acesta. Angelique Boyer este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la ora actuală. Are 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță alături de partenerul său, Sebastian Rulli. Cu toate că de-a lungul timpului au apărut zvonuri legate de separarea celor doi, acestea au fost întotdeauna spulberate chiar de către subiecții în cauză.

Angelique Boyer are o relație care trădează invidia multor femei

Până în prezent, Angelique Boyer a jucat alături de partenerul său în telenovele precum 'Teresa', 'Lo que la vida me robó', 'Tres veces Ana' și Vencer el pasado. Cei doi formează un cuplu de invidiat și nu de multe ori s-a zvonit că relația celor doi ar avea un final. Cu toate că nu s-au căsătorit și nu își doresc să devină părinți, au menționat că dorința lor va rămâne în continuare aceeași.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre relația lor: „Fiecare e liber să facă ce își dorește”

Născută pe 4 iulie 1988 în Franța, Angelique Boyer a jucat în telenovela Rebelde alături de nume precum Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckermann și Alfonso Herrera. A avut rolul Vico, cea mai bună prietenă a îndrăgitei Mia Colucci.

Ulterior și-a dovedit talentul în producții precum Abismo de pasion sau Abismo de pasion. Ultimul său proiect este El amor invencible din 2023. Are o relație la fel de fructuoasă și cu fiul actorului Sebastian Rulli. Chiar dacă o bună perioadă de timp nu a ținut să menționeze în comentarii sentimentele pe care le are în acest sens, în prezent se bucură de această libertate.

În articolul

Angelique Boyer a fost oprită la îmbarcarea în avion. Actrița de telenovele a avut asupra sa un obiect periculos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x