Happy People
Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva. Cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția lui Gabriel Soto

Publicat pe 17.12.2023 la 18:23. Actualizat pe 17.12.2023 la 14:59

Irina Baeva a fost "salvată" de Angelique Boyer într-un moment critic al vieții sale. Rusoaica i-a mulțumit printr-un mesaj în mediul online.

Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva

Profimedia Images

Actrița de origine rusă a ținut să documenteze tot ceea ce s-a întâmplat și i-a transmis mulțumiri în mediul online iubitei lui Sebastián Rulli. În noaptea de 18 octmbrie, Irina Baeva a participat alături de Gabriel Soto în cadrul Upfront organizat de TelevisaUnivision. Nu doar că a avut ocazia să se bucure de un concert privat al lui Katy Perrt, dar a avut parte și de o întâlnire deosebită alături de Angelique Boyer și Sebastian Rulli.

Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva

Pentru acest eveniment extre de important, actrița din Rusia a ales o ținută complet neagră, transparentă. Ceea ce a fost de admirat au fost sandalele marca Saint Laurent ce au reușit să atragă atenția faimoasei Angelique Boyer. Irina Baeva a explicat în cadrul instastory faptul că atunci când s-au întâlnit, vedeta din Rebelde i-a prezis că va avea dificultăți din cauza încălțărilor. Astfel, partenera lui Gabriel Soto a ținut să-i mulțumească pentru această recomandare câteva ore mai târziu.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)

“Sunt foarte fericită. Angie, îți mulțumesc foarte mult, mi-ai salvat picioarele pentru că atunci când mi-a văzut tocurile mi-a spus că va fi foarte dureros. Mi-a dăruit astea cu care o să ies instant de la Televisa.”, a explicat vedeta. Gabriel Soto a fost cel care a răspuns în fața amabilității lui Angelique Boyer. Irina Baeva nu a fost unica persoană ce i-a mulțumit pentru amabilitate. Același lucru a ținut să facă și partenerul său.

Citește și:

“Angie, i-ai salvat viața.”, a spus actorul. Ulterior, Irina Baeva a ținut să adauge: “Mi-ai salvat picioarele Angie, îți mulțumesc într-adevăr. Dacă cu ăștia n-aș mai fi putut să merg niciun pas, nu aș fi putut rezista.”, a concluzionat rusoaica. Chiar dacă acum formează un cuplu cu Gabriel Soto, anterior acesta a fost căsătorit cu faimoasa Geraldine Bazán. Cei doi s-au despărțit în termeni mai puțin amabili.

Mama actriței Geraldine Bazán vorbește despre Irina Baeva

Rosalba Ortiz a dezvăluit dacă l-a iertat pe Gabriel Soto pentru ceea ce s-a întâmplat în relația cu Geraldine Bazán. Cei doi s-au despărțit în 2018, pe atunci când a existat zvonul că actorul ar fi înșelat-o pe partenera sa cu Irina Baeva. Într-un interviu cu Berenice Ortiz, mama vedetei a fost întrebată despre ceea ce s-a întâmplat în trecut.

“Nu am nicio opinie, într-adevăr. Mi-ar plăcea doar să se deschidă ușile pentru actrițele din mexic. Nu aș merge să o văd pentru că nu îmi place tema, este un delict acea operă de teatru.”, a indicat mama vedetei. Despre posibilitatea ca nepoata sa, Elissa Marie, să-și vadă mama vitregă pe scenă, aceasta a fost strictă și a menționat că acest lucru nu va fi posibil.

“Nu, nu cred că nepoata mea ar merge să o vadă. Este un subiect delicat. Nu are vârsta necesară pentru astfel de opere de teatru.”, a declarat. În ceea ce privește ideea de a-l ierta pe Gabriel Soto, aceasta a punctat că doar Dumnezeu va putea face acest lucru. De asemenea, Geraldine Bazan nu are o relație cu Giovanni Medina, fostul partener al actriței din Rebelde.

În articolul

Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva. Cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția lui Gabriel Soto

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp