Happy People
Apariție surprinzătoare a lui Facundo Arana. Anunțul făcut de actor pentru fanii săi, care așteptau cu nerăbdare acestă ocazie

Publicat pe 19.08.2023 la 20:30. Actualizat pe 19.08.2023 la 20:25

Actorul argentinian Facundo Arana a bifat o apariție surprinzătoare în mediul online, anunțând că următoarele două reprezentații ale spectacolului "The 39 Steps" vor avea loc în Mar del Plata (MDQ). Acest anunț a venit ca o veste bună pentru fanii săi, care așteptau cu nerăbdare acestă ocazie.

Facundo Arana și Natalia Oreiro

Profimedia Images

Facundo Arana este unul dintre cei mai cunoscuți actori și cântăreți din Argentina, cu o carieră de succes în televiziune, film și teatru. El a jucat într-o serie de producții de succes în întreaga lume și este foarte apreciat pentru talentul său actoricesc și personalitatea sa carismatică.

Facundo Arana, anunț suprirnzător pentru fanii lui

Anunțul său privind reprezentațiile viitoare ale spectacolului "The 39 Steps" a fost primit cu entuziasm de fanii săi. Cu toate acestea, mulți fani au fost uimiți să-l vadă pe Facundo Arana anunțând această veste, deoarece nu se așteptau la o astfel de apariție surprinzătoare.

View this post on Instagram

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle)

Citește și:

În mesajul său, actorul a transmis: "Bună ziua..!! Ultimele două emisiuni ale „The 39 Steps” în MDQ!! Începem!". El a fost întâmpinat cu o serie de mesaje de felicitare și mulțumiri din partea fanilor săi, care au fost foarte încântați să aibă ocazia de a-l vedea din nou pe Facundo Arana pe scenă.

Reprezentațiile spectacolului "The 39 Steps" vor avea loc în Mar del Plata, un oraș situat pe coasta Atlantică a Argentinei, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru activitățile culturale și artistice.

Citește și:
În articolul

Apariție surprinzătoare a lui Facundo Arana. Anunțul făcut de actor care anunț a venit ca o veste bună pentru fanii săi, care așteptau cu nerăbdare acestă ocazie.

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp