Happy People
Aproape sărut? Imagini pasionale cu Demet Ozdemir și actorul din Adim Farah, pe platoul de filmare. Ce au surprins camerele

Publicat pe 28.05.2023 la 12:39. Actualizat pe 28.05.2023 la 12:39

În lumea fascinantă a cinematografiei, actorii ne încântă adesea cu povești captivante și interpretări remarcabile. Pe platoul de filmare al celebrei serii turcești "Adim Farah", o serie de imagini pasionale dintre actrița Demet Ozdemir și partenerul său masculin au generat un adevărat val de reacții în rândul fanilor.

Demet Ozdemir

Instagram/Demet Ozdemir

"Adim Farah" a devenit un fenomen în industria serialelor turcești, cucerind inimile spectatorilor din întreaga lume. Au mai rămas doar câteva zile până la finalul sezonului serialului "Adım Farah" de la Fox TV.

Cel de-al 14-lea episod al serialului va fi difuzat miercuri, 31 mai, iar echipa va intra în vacanța de vară. Povestea puternică a serialului, care îi are ca protagoniști pe Engin Akyürek și Demet Özdemir, va stârni și mai multă curiozitate în rândul publicului cu evenimente inedite în cel de-al doilea sezon.

Demet Ozdemir, scene pasionale pe platoul de filmare

În timpul filmărilor pentru unul dintre episoadele de succes ale serialului, atmosfera de pe platou a devenit mult mai intensă decât se aștepta cineva. Într-o scenă cheie, Demet Ozdemir, este surprinsă într-o ipostază tandră alături de partenerul de pe platoul de filmare.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Feyyaz Duman este actorul care va lua parte în cel de-al doilea sezon al proiectului “Numele meu este Farah” Adım Farah (My name is Farah). Mai sunt doar câteva zile până la finalizarea primul sezon ce a avut premiera pe Fox TV.

Sosirea lui Feyyaz Duman pe platourile de filmare are o însemnătate uriașă. Acesta a reușit să joace un rol admiral în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, serial difuzat și de Happy Channel, care a durat timp de 3 sezoane.

Citește și:
În articolul

Aproape sărut? Imagini pasionale cu Demet Ozdemir și actorul din Adim Farah, pe platoul de filmare. Ce au surprins camerele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp