Happy People
Aras Bulut Iynemli câștigă premiul pentru Cel mai bun actor

Publicat pe 24.04.2021 la 14:12. Actualizat pe 23.04.2021 la 23:27

Aras Bulut Iynemli, actorul de origine turcă care a cucerit o lume întreagă prin talentul său incontestabil a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” din 2020 la Festivalul de Film Internațional din Izmir.

Aras Bulut Iynemli în serialul turcesc Legea Familiei

TV Happy

Aras Bulut Iynemli s-a născut pe data de 25 august 1990, în orașul Instambul, Turcia. Numele său de naștere este Aras Bulut Iynemli și are în prezent 30 de ani. Aras Bulut Iynemli este un actor de origine turcă. Acesta are un frate mai mare, actor la rândul lui, pe nume Orçun Ynemli și o soră mai mare YeIm Ynemli, gazdă de televiziune, potrivit datingcelebs.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

Cariera lui Aras a fost promițătoare încă de la început, când a fost distribuit într-o emisune TV foarte populară intitulată „Arka Sokaklar” (Străzile din spate).

Recunoașterea internațională a lui Aras Bulut Iynemli

Aras Bulut Iynemli a dat cu adevărat lovitura când a fost distribuit în rolul principal în „Miracolul în celula 7” în anul 2019. Producția este un remake care a înlăcrimat și emoționat o lume întreaga. Filmul urmărește povestea unui tată cu dizabilități intelectuale trebuie să-și dovedească nevinovăția după ce este despărțit de fiica lui și încarcerat pentru uciderea copilei unui comandant.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

Producția a traversat oceanul, iar numele lui Aras Bulut a devenit sonor la nivel internațional, motiv pentru care a primit nenumărate nominalizări pentru Cel mai bun actor. Pe lângă nominalizări, actorul a fost, de asemenea, și câștigătorul unor prestigioase premii. În anul 2018 a fost onorat cu premiul pentru „Cel mai bun actor” pentru interpretarea sa din producția Cukur, la Best Actors Film Festival. În același an a fost nominalizat pentru aceeși producție pentru „Cel mai bun actor dintr-o serie TV”.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

Ușor-ușor succesul l-a urmărit pe Aras Bulut, iar în 2019 a câștigat un alt premiu la Gala ELLE Style Awards. Cea mai mare recunoaștere a venit în momentul în care a fost onorat cu cel mai important premiu din cariera sa la Festivalul Internațional de Film din Izmir pentru „Cel mai bun și apreciat actor al anului 2020”.

Viața amoroasă a actorului

Aras Bulut İynemli se întâlnește în prezent cu frumoasa actriță Bige Onal. Cei doi actori formează un cuplu încă din anul 2015. Aras, la fel ca majoritatea vedetelor, încearcă să-și păstreze viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor. Singurul lucru care se știe despre istoricul amoros al actorului este că a avut alte 3 relații, două dintre ele fiind cu Elvin Levinler în 2012 și Ceylan Çapa în 2014.

Marea dragoste a lui Aras a fost întotdeauna actoria, motiv pentru care actorul nu a fost căsătorit până acum. Pasiunea pentru domeniul artelor i-a adus lui Aras Bulut İynemli două premii în anul 2011: Antalya Television și TelevizyonDizisi.com pentru rolul său secundar ca Mete Akarsu în serialul de televiziune As Time Goes By.

Citește și:
În articolul

Aras Bulut Iynemli câștigă premiul pentru Cel mai bun actor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp