Can Yaman se joacă cu focul, la propriu. Actorul exersează o cascadorie periculoasă

Publicat pe 22.04.2021 la 12:04 Actualizat pe 22.04.2021 la 16:42

Can Yaman este un adevărat împătimit al sporturilor, cum a demonstrat de multe ori prin fizicul lui de invidiat. De curând celebrul actor s-a jucat de-a dreptul cu focul pentru o scenă din producția „Sandokan”. Can a executat o cascadorie în care brațele sale erau acoperite de foc.

Can Yaman în rolul lui Can în serialul Vis de iubire

TV Happy

Can Yaman este unul dintre cei mai sexy și apreciași actori care joacă în producțiile turcești. Acesta este preferatul fanelor, iar poveștile de dragoste pe care acesta le trăiește pe micul ecran sunt urmărite cu sufletul la gură de milioane de admiratoare.

Can Yaman, cunoscutul actor pentru rolul său din “Vis de iubire”, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia. Serial care a rulat și pe Happy Channel nu cu mult timp în urmă.

Frumos peste măsură, cu un fizic de invidiat și plin de carismă, Can a câștigat rapid inimile fanilor europeni. Acesta s-a născut la 8 noiembrie 1989, în Istanbul, Turcia. El a studiat dreptul la Departamentul de Drept al Universității Yeditepe din America și a absolvit în 2012.

Can Yaman este un celebru actor turc, care este adorat de milioane de femei din întreaga lume. Cu toate acestea puțini știu cine este femeia care i-a câștigat inima actorului. Can Yaman nu mai este cel mai sexy burlac oficial. Vestea că cel mai râvnit burlac al serialelor turcești a fost cucerit de o frumoasă blondă a făcut înconjurul lumii în presa internațională. Frumos peste măsură, cu un fizic de invidiat și plin de carismă, Can a câștigat rapid inimile fanilor europeni. Cu toate acestea actorul continuă să-și încânte fanele din întreaga lume prin tot felul de ipostaze sexy.

Can Yaman, în flăcări la propriu

Can Yaman, care în prezent locuiește în Roma, Italia pentru noul lui proiect intitulat Sandokan, demonstrează din nou că e capabil să facă față oricărei provocări. Actorul și-a pus de-a dreptul foc pe brațe după ce un număr mare de coordonatori de cascadorii și membri ai echipajului de siguranță l-au pregătit și s-au asigurat că va fi în siguranță în timpul cascadoriei, potrivit albawaba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yaman și-a surprins toți cei 8,2 milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare când a apărut într-un video în care se joacă la propriu cu focul pentru noua producție la care filmează Sandokan. În descrierea postării, actorul a înlocuit numele seriei cu SandoCan, semn că se simte foarte bine în pielea persoanjul, pe care și l-a însușit în totalitate.

Can este văzut ieșind dintr-o încăpere, ținând două săbii de războinic în mâini și fiind de-a dreptul în flăcări. Fanii actorului au reacționat imediat la videoclip, plin de entuziasm, dar și îngrijorare.

Citește și: Cine este Yağmur Shahbazova, actrița care interpretează rolul lui Narin în serialul „Jurământul” Thalia transmite un mesaj emoționant pentru toate femeile prin rețelele de socializare

În articolul

Can Yaman se joacă cu focul, la propriu. Actorul exersează o cascadorie periculoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x