Happy People
Aslı Sümen din Iubire sub acoperire a fost Miss Turcia în 2017. Află și alte detalii despre vedetă

Publicat pe 08.08.2024 la 16:29. Actualizat pe 08.08.2024 la 17:55

Câștigătoarea celebrului concurs s-a căsătorit cu partenerul Chris Bann într-o ceremonie emoționantă. În prezent se bucură de succes atât pe plan personal cât și profesional.

Aslı Sümen din Iubire sub acoperire a fost Miss Turcia în 2017

Instagram

Aslı Sümen a făcut parte din distribuția seriei Iubire sub acoperire. Este în prezent una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A câștigat concursul Miss Turcia în 2017 și recent s-a căsătorit cu iubire vieții sale, Chris Bann. Fotografiile romantice apar deseori în mediul online, acolo unde vedeta se bucură de toată atenția fanilor.

Aslı Sümen din Iubire sub acoperire a fost Miss Turcia în 2017

Fiecare etapă pe care a realizat-o în viață a fost în așa fel încât să ajungă astăzi ceea ce este. Are peste 800 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea au fost realizate în vacanță, asta pentru că vedeta se bucură de clipele petrecute departe de luminile reflectoarelor.

View this post on Instagram

A post shared by Aslı Sümen (@asliisumen)

A ajuns pe locul doi în cadrul competiției Miss Turcia 2017, însă după ce concurenta de pe locul 1 a fost descalificată, aceasta a fost câștigătoarea în cele din urmă. S-a căsătorit cu Chris Bann cu care formează un cuplu de ceva vreme.

Citește și:

“Cel mai ușor da pe care l-am spus în viața mea. La finalul acestui an am vrut să împărtășesc acest moment magic din 2023. Chris m-a propus la prima noastră aniversare. Nu, nu a fost nimic plănuit, a fost o coincidență completă faptul că am purtat alb. Iată unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea.”, a scris actrița pe pagina sa de instagram.

Super-serialul turcesc Iubire sub acoperire este disponibil în AntenaPLAY. În fiecare duminică, abonații platformei se pot bucura de un nou episod din producția lor preferată.

Motivul pentru care aceasta a câștigat locul întâi în cadrul concursului Miss Turcia 2017 a fost faptul că concurenta de pe primul loc a publicat în mediul online mai multe fotografii din cadrul evenimentului. Născută în 1994, vedeta a jucat de-a lungul timpului în mai multe seriale și filme de succes. Printre acestea, Iubire sub acoperire i-a adus șansele mult așteptate.

Aslı Sümen i-a prezentat lui Chris Bann bucătăria turcească

Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani și până acum au petrecut cele mai frumoase clipe împreună. Vedeta a povestit într-un interviu recent faptul că partenerul sau a descoperit bucătăria turcească.

Citește și:

“Dragostea este dragoste atunci când poți să fii tu cu persoana de lângă tine, să fii în pace, și ei ar trebui să poată fi ei. Ar trebui să fie o echipă cu partenerul. Viața este și așa foarte grea, nu trebuie ca și iubirea să fie la fel.”, a mărturisit vedeta. Spune că atunci când este fericită, obișnuiește să publice fotografii cu ceea ce o face să zâmbească.

“Nu cred că există bucătărie mai bună decât cea turcească. Chiar gătim bine. Prietenul meu este britanic și este foarte fericit că a întâlnit bucătăria turcească.”, a spus aceasta, arată hurriyet.com.tr. Printre serialele în care vedeta a jucat în prezent se numără Twist of fate în 2021, Ruhun Duymaz în 2023 și altele. La vârsta de 30 de ani, vedeta a demonstrat că merită să fie pe cele mai bune locuri din topurile preferințelor fanilor. Până în prezent a dovedit că este actriță și model.

În articolul

Aslı Sümen din Iubire sub acoperire a fost Miss Turcia în 2017. Află și alte detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp