Aslı Enver și Engin Akyürek urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Actrița trebuia să fie protagonista seriei Numele meu este Farah

Publicat pe 08.08.2024 la 13:38 Actualizat pe 08.08.2024 la 14:24

Aslı Enver și Engin Akyürek sunt doi actori ale căror nume urmează să apară împreună în cadrul unui serial. Actrița trebuia să joace rolul principal în Numele meu este Farah.

actor pe platourile de filmare

Aslı Enver și Engin Akyürek urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional

Instagram

De când s-a aflat că Aslı Enver nu mai este protagonista seriei Numele meu este Farah lucrurile au ieșit ușor de sub control. Ulterior, când Demet Özdemir a venit să o înlocuiască, lucrurile au funcționat perfect. Acum, actrița care a și devenit mămică între timp, urmează să joace cu Engin Akyürek.

Aslı Enver și Engin Akyürek urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional

În mediul online, ideea că cei doi urmează să revină ca și cuplu pe micile ecrane a făcut furori. Fanii și-au exprimat deja entuziasmul, astfel că nu a mai fost nevoie de nicio altă dovadă. Din păcate, Aslı Enver nu a mai putut participa în cadrul proiectului Numele meu este Farah pentru că a devenit mămică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea care a înlocuit-o a fost nimeni alta decât Demet Özdemir, arată seriesturkish.com. Fanii din mediul online au vorbit deja despre ideea că Aslı Enver și Engin Akyürek formează un cuplu inedit pe micile ecrane, astfel că sunt așteptați cât mai curând.

Citește și: Fahriye Evcen și Engin Akyürek joacă împreună într-un serial turcesc. Puțin își aduc aminte de producția din 2017

Potrivit publicațiilor din Turcia, cei doi vor reveni pe platourile de filmare după doi ani de pauză. Este vorba despre un proiect digital care va putea fi urmărit exclusiv pe una dintre platformele de streaming. Răspunsul internauților nu a întârziat să apară. În ceea ce-l privește pe actor, acesta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare.

În ceea ce o privește pe Aslı Enver, aceasta a devenit mămică pentru prima oară în iulie 2023. În prezent își dorește să se orienteze încă o dată pe carieră. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, acolo unde vedeta petrece momente relaxante alături de oamenii dragi.

Detalii despre actrița Aslı Enver

Aslı Enver va juca rolul Nihal în această poveste alături de Engin Akyürek. Este vorba despre serialul Kușatma, acolo unde povestea dintre Nihal și Osman va fi spusă pe una dintre platformele de streaming. Bineînțeles, dezbaterea în acest sens a început deja pe rețelele sociale. Mulți se pare că nu sunt confortabili cu această derulare de evenimente.

Citește și: Engin Akyürek, fostul coleg de platou al faimoasei Demet Özdemir, a interpretat cele mai complicate roluri în serialele turcești. Ce studii are acesta

Deși nu a fost făcut încă un anunț oficial, fanii așteaptă cu nerăbdare procedura din toamna anului 2024. Aslı Enver s-a născut în Marea Britanie, însă a devenit o artistă extrem de cunoscută în Turcia. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se numără Mireasa din Istanbul între 2017 și 2019, dar și Havak Yelleri între 2007 și 2011.

După ce a devenit mămică pentru prima oară, Aslı Enver și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cu fiica Elay. În prezent, arată tuturor faptul că revine pe micile ecrane.

“Când revii pe micile ecrane, ne e dor de munca ta”, “Nu este cazul să dai credit celui care ți-a făcut poza”, “Nu există lucru mai natural ca frumusețea ta”, au scris fanii.

În articolul

Aslı Enver și Engin Akyürek urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional. Actrița trebuia să fie protagonista seriei Numele meu este Farah

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x