Happy People
Aslıhan Güner din Asi – Împotriva destinului continuă să aibă succes în proiectele profesional. Poate fi urmărită în Yalan – Minciuna

Publicat pe 31.07.2024 la 13:58. Actualizat pe 31.07.2024 la 15:07

Aslıhan Güner a făcut parte din proiectul Asi - Împotriva destinului și astăzi își continuă cariera în alte seriale. Vezi unde poate fi urmărită în prezent.

Aslıhan Güner din Asi – Împotriva destinului continuă să aibă succes în proiectele profesional

Instagram

Aslıhan Güner continuă să se bucure de succes în serialul Yalan, acolo unde joacă rolul principal. Actrița oferă o performanță de neegalat, iar comentariile fanilor continuă să apară în mediul online, astfel că laudele nu îi lipsesc vreodată.

Aslihan Guner din Asi – Împotriva destinului continuă să aibă succes în proiectele profesional

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer și Zeynep Eronat. Aslihan Guner își continuă propriul drum profesional, așa cum a făcut-o și în Asi – Împotriva destinului. Pe contul personal de socializare are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 500 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Aslıhan Güner Kılıç (@aslihanguner)

Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare, acolo unde se află în prezent pentru noua serie la care lucrează intens. Chiar dacă este obișnuit ca producțiile să nu fie difuzate pe timpul verii, având în vedere faptul că succesul nu este garantat, iată că seria Yalan a făcut excepție în acest sens, arată seriesturkish.com.

Citește și:

Aslihan Guner, cea care joacă rolul principal în serialul menționat mai sus cu rolul Melike, a demonstrat faptul că poate fi la fel de îndrăgită indiferent de proiectele în care se implică. Le-a arătat tuturor ce se întâmplă pe platourile de filmare, atunci când este implicată total în proiecte.

“Bună dimineața! În timp ce Aslihan – Melike merg înainte și înapoi, iată ce s-a întâmplat pe platourile de filmare recent.”, a scris vedeta în descrierea fotografiilor. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară și mulți au lăudat-o pentru dăruirea sa. În ciuda faptului că perioada verii aduce deseori cifre mai slabe față de alte perioade ale anului, iată că serialul Yalan a avut un succes cum puțini prevedeau.

Alte detalii despre Aslihan Guner din Asi – Împotriva destinului

Vedeta s-a reîntors pe platourile de filmare după 3 ani de la finalul producției Uzak Şehir Masalı în 2021. Serialul a avut un succes răsunător. Actrița s-a născut pe 17 decembrie 1987 în Instanbul și este căsătorită cu Mert Kilic din 2013. La 36 de ani a reușit ce altele doar visează.

De obicei este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, astfel că nu arată nicio fotografie alături de partenerul său. Cu toate acestea, cea mai recentă apariție de cuplu i-a încântat pe fani.

Citește și:

Pe lângă actorie, vedeta demonstrează că este pasionată de modă. Îmbracă ținute care se potrivesc perfect pe trupul său și cu fiecare ocazie încearcă noi modele și branduri. De altfel, este chiar imaginea mai multor nume importante, atât din Turcia cât și din țara natală.

Cu toate că este originară din Turcia, rădăcinile sale sunt din Bosnia și Bulgaria. Iată că familia sa nu provine în totalitate din țara natală. Printre proiectele de succes în care s-a implicat de-a lungul timpului s-au numărat Selena între 2006 și 2009, dar și Komutan în 2022. De asemenea, Asi – Împotriva destinului a venit între 2007 și 2009. A fost una dintre producțiile de succes.

În articolul

Aslıhan Güner din Asi – Împotriva destinului continuă să aibă succes în proiectele profesional. Poate fi urmărită în Yalan – Minciuna

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp