Akın Akınözü urmează să revină pe micile ecrane într-un serial mult așteptat. Cine este Aslıhan Malbora, actrița alături de care va juca rolul de protagonist

Publicat pe 21.03.2024 la 14:47 Actualizat pe 21.03.2024 la 15:29

Akın Akınözü revine pe micile ecrane într-o nouă producție turcească. De data aceasta, actorul joacă alături de Aslıhan Malbora.

actor poartă o cămașă albă și costum negru

Akın Akınözü urmează să revină pe micile ecrane într-un serial mult așteptat

Profimedia Images

Serialele turcești continuă să ia amploare, atât în țara de origine cât și pretutindeni. Fanii au o misiune tot mai dificilă atunci când trebuie să își aleagă actorii preferați. Printre aceștia se numără și Akın Akınözü cunoscut pentru rolul de protagonist din Hercai. A avut trei sezoane care au reușit să cucerească publicul. Acum este momentul ca actorul să se îndrepte către alt proiect profesional.

Akın Akınözü urmează să revină pe micile ecrane într-un serial mult așteptat

Cel mai recent proiect profesional al actorului este serialul Tuzak (Trap), după cum arată seriesturkish.com. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului. Cei mai mulți dintre cei care își doresc s-l urmărească îndeaproape au această șansă în producția Yaban Çiçekleri (Wild Flowers).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Akın Akınözü urmează să apară alături de actrița Aslıhan Malbora, o tânără vedetă din Turcia. Cu peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, aceasta a publicat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe din cadrul vieții sale profesionale și personale.

Citește și: Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

Povestea în care cei doi sunt pregătiți să apară în calitate de cuplu aduce în atenția tuturor o dramatică poveste de iubire ce se așteaptă să-i impresioneze pe fani. Născut pe 22 septembrie 1990 în Ankara a demonstrat până acum că este un actor care merită să rămână în această industrie. Printre serialele celebre se numără Jocurile destinului, acolo unde a împărțit platourile de filmare împreună cu Öykü Karayel, Meriç Aral, Sarp Apak și alții. Născută pe 27 martie 1995 în Afyon, Turcia, actrița care îi va fi alături faimosului Akın Akınözü are mai multe filme și seriale în palmares la momentul actual.

Akın Akınözü a reușit să cucerească fanii din lumea întreagă

Actorul în vârstă de 33 de ani nu mai are nevoie de nicio prezentare și totuși spune că este o persoană complet diferită atunci când interpretează personajele de pe micile ecrane. Se descrie ca fiind o persoană obișnuită care se concentrează total pe lucrurile profesionale atunci când este cazul. Este de părere că povești au stat la baza umanității încă de la începuturi și actoria îl ajută să atingă inimile oamenilor din lumea întreagă.

Citește și: Serialul Yaban Çiçekleri cu Akın Akınözü în rol principal urmează să atragă milioane de fani în perioada următoare. Ce spun publicațiile din Turcia

“Cred că faima este ca un fel de efect al acestui job. Spun că eu cred asta pentru că nu mă cred centrul universului în acest context. Eu n-ar trebui să fiu celebru, așa că nu mi se pare ok atunci când mi se violează intimitatea.”, a spus actorul. Formează un cuplu cu Sandra Pestemalciyan și s-a zvonit multă vreme că cei doi s-ar căsători. Actorul nu a dorit să ofere prea multe informații în acest sens, însă a precizat că se susțin unul pe celălalt până la capăt.

“Totul este bazat pe prietenie, amândoi urcăm același munte și cred că individual putem face acest lucru. Cu toate astea, ne susținem în această călătorie și este mai amuzant și mai plin de sens.”, a spus actorul.

În articolul

Akın Akınözü urmează să revină pe micile ecrane într-un serial mult așteptat. Cine este Aslıhan Malbora, actrița alături de care va juca rolul de protagonist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x