Happy People
Ayça Ayşin Turan a ținut să transmită un mesaj de conștientizare pentru femeile din toată lumea. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 02.08.2022 la 09:36. Actualizat pe 02.08.2022 la 10:02

Ayça Ayşin Turan a ținut să transmită un mesaj de conștientizare pentru femeile din toată lumea. Cum a apărut vedeta în mediul online și ce a declarat.

Ayça Ayşin Turan

Instagram

Ayça Ayşin Turan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Rolul pe care l-a avut alături de Alp Navruz a reușit să ajungă într-un timp foarte scurt în inimile oamenilor și după confirmarea relației cu celebrul actor totul a devenit mult mai ușor. Acum vedeta continuă să-și petreacă vacanța departe de ochii celor curioși, însă lasă de fiecare dată urme ale prezenței sale pe internet.

Ayça Ayşin Turan a ținut să transmită un mesaj de conștientizare pentru femei

Frumoasă actriță Ayça Ayşin Turan a rămas în atenția publicului odată cu rolul său de protagonistă din serialul turcesc “ Ada Masalı” ( Povestea de pe insulă). Ulterior, povestea de dragoste de pe micul ecran s-a transformat în realitate, iar Alp Navruz a fost cel care a confirmat sentimentele care vin din partea amândurora. După o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, Ayça Ayşin Turan a ținut să petreacă timp de calitate alături de partenerul său.

Fotografii din călătoriile celor doi au fost publicate în mediul online, însă cele mai multe momente au rămas nevăzute, așa cum actrița și-a obișnuit fanii. Cu toate că se bucură la momentul actual de relația cu Alp Navruz, vedeta rămâne discretă în anumite privințe. În ciuda faptului că vacanța a continuat, Ayça Ayşin Turan nu a uitat de campaniile pe care le realizează alături de branduri importante din lume. De aceea, vedeta a ținut să lase un mesaj de conștientizare pentru femeile din toată lumea.

View this post on Instagram

A post shared by Ayça Ayşin Turan (@aycaaysinturan)

Citește și:

“Vara mult așteptată a sosit. Iubesc vara, pot spune că este sursa energiei mele. Cu toate acestea, chiar dacă există foarte multe lucruri pozitive în acest anotimp, nu trebuie să uităm să ne protejăm de razele nocive ale soarelui. Eu mi-am protejat pielea de soare de mulți ani și pot să spun că îi datorez acest lucru corpului meu.”, a scris vedeta pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 5 milioane de fani care o urmăresc cu fiecare ocazie.

Unde și-au petrecut vacanța Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de mai bine de 1 an de zile. După o lungă vacanță în Bodrum, îndrăgostiții s-au întors în Istanbul pentru a mai petrece câteva zile de odihnă înainte de a reveni pe platourile de filmare. Cu toate că acum se bucură de o dragoste fără margini, la început cei doi au susținut că sunt doar prieteni buni.

“Chiar s-a scris atât de mult despre mine și Ayça încânt nu mai știm ce să credem. Avem o prietenie frumoasă, facem echipă bună, ca și afaceri și ca prieteni. În afară de asta, încercăm întotdeauna lucruri noi și distractive. Merge totul foarte bine. Suntem fericiți.”, a declarat Alp Navruz potrivit Cnnturk.com. Cu toate că relația lor continuă pe o pantă ascendentă, actorul din “Ține-mă de mână” a refuzat să vorbească în cel mai recent interviu despre planurile de nuntă.

Citește și:

“Vorbim despre asta mai târziu, bine?”, a transmis actorul jurnaliștilor. La fel ca și partenera sa, Alp Navruz este unul dintre cei mai apreciați actori din mediul online. Are peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram.

În articolul

Ayça Ayşin Turan a ținut să transmită un mesaj de conștientizare pentru femeile din toată lumea. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp