Happy People
Ayça Ayşin Turan surprinde cu o schimbare radicală de look. Vedeta a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare vintage

Publicat pe 25.09.2024 la 14:45. Actualizat pe 25.09.2024 la 15:31

Ayça Ayşin Turan și-a surprins fanii cu o schimbare de look inedită. A renunțat la părul lung și a pozat pe coperta unei reviste celebre.

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o schimbare radicală de look

Instagram

Ayça Ayşin Turan este una dintre actrițele cunoscute ale Turciei. A jucat în producții de succes alături Alp Navruz sau Alepren Duymaz. Pe lângă actorie, își arată de cele mai multe ori și partea de model, fiind o adevărată atracție pe rețelele sociale.

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o schimbare radicală de look

Nu este pentru prima oară când vedeta atrage în acest fel. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate de către profesioniști, asta pentru că vedeta a reapărut pe coperta unei reviste celebre.

View this post on Instagram

A post shared by InStyle Türkiye (@instyle.tr)

De data aceasta o vedem vedea complet schimbată cu o coafură nouă. O știm cu părul lung și strălucitor, însă de această data a optat pentru un look cu părul scurt, stil vintage.

“Sunt într-o perioadă în viața mea în care mă descopăr, mă cunosc mai bine cu fiecare zi care trece și vreau să numesc lucrurile clar și corect”, a transmis vedeta și se arată în descrierea publicației din mediul online. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar cei mai mulți au lăudat-o pentru îndrăzneala de care a dat dovadă.

Citește și:

“Ce mă atrage foarte mult este stilul ei”, “Ție ți se potrivește expresia îți stă bine și cu un sac pe cap”, “Ești ca un vis”, “Prieteni, nu și-a tăiat părul, aceasta este o perucă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută în 1992, și-a început cariera de actriță în filme și seriale, fiind astăzi printre preferate. Este actriță și model, toată familia ei având rădăcini în Turcia.

Și-a descoperit pasiunea pentru actorie și muzică de la o vârstă fragedă, astfel că a început să cânte la vioară. A fost studentă în cadrul unei dintre cele mai prestigioase facultăți din Istanbul.

Ayça Ayşin Turan joacă în filmul Sevmek Yüzinden

Este una dintre actrițele care fac parte din distribuția acestei producții. A vorbit într-un interviu despre personajul Idil care nu renunță la visele sale în ciuda greutățile prin care trece.

“Este un personaj plin de viață și de care oamenii se vor apropia foarte repede, care încearcă să străbată drumul greu al vieții. Este o fată foarte drăguță care are idealuri.”, a spus actrița, arată habermax.net. De asemenea, aceasta a punctat că își dorește să analizeze fiecare scenariu și personaj pentru a ști ce să aleagă.

Citește și:

“Îmi place să lucrez la scenariu, să analizez fiecare personaj și fiecare stare emoțională din fiecare scenă. Mereu iau notițe pe scenariu în timp ce lucrez. Când citesc scenariul sunt foarte entuziasmată. Iau notițe mereu. Ne-am distrat pe platourile de filmare, colegii și întreaga echipă.”, a spus vedeta. Printre numele care joacă alături de vedetă se numără Ezgi Șenler, Yasemin Yazici și alții. Nu este prima oară când interpretează un personaj atât de complex, iar fanii săi îi sunt mereu aproape atunci când trebuie să o susțină.

Primul an în care a apărut pe micile ecrane a fost în 2011, atunci când a jucat într-un film.

În articolul

Ayça Ayşin Turan surprinde cu o schimbare radicală de look. Vedeta a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare vintage

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp