Happy People
Belinda trece prin momente dificile. Vedeta a pierdut o persoană dragă

Publicat pe 11.02.2021 la 18:09. Actualizat pe 11.02.2021 la 18:22

Belinda și Christian Nodal sunt în doliu! Cei doi suferă cumplit după ce, la doar o zi diferență, două persoane foarte dragi lor au trecut în neființă.

Suferință cumplită pentru cântăreața Belinda. O persoană foarte dragă ei s-a stins din viață

Getty Images

Clipe extrem dificile pentru frumosul cuplu de artiști mexicani Belinda și Christian Nodal. Coincidența sumbră face ca, la nici 24 de ore diferență, amândoi au pierdut pentru totdeauna, persoane apropiate. Totodată, în amblele cazuri este vorba despre bunici.

Bunica Belindei a murit

La începutul săptămânii, mama cunoscutei cântărețe Belinda Schüll, și-a exprimat îngrijorarea legată de starea de sănătate a celei care i-a dat viață. Se pare că bunica artistei suferea de o boală în fază terminală, care s-a agravat foarte tare în ultimele zile.

Doña Juana Moreno s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. Nepoata sa venise deja în Spania, pentru a o vedea pentru ultima oară.

„Belinda a iubit-o enorm de mult”, a declarat impresarul ei pentru People en Español.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Belinda Schull (@schull.belinda)

Decesul bătrânei a avut loc în dimineața zilei de marți, 9 februarie.

Belinda a avut o legătură foarte specială cu bunica ei și aștepta cu nerăbdare ca actualul său iubit, cântărețul Christian Nodal , să o cunoască personal. Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei People en Español, ediția din decembrie / ianuarie, pe a cărei copertă a apărut, Belinda a declarat:

„Când se va întâlni cu bunica mea (...) se vor distra de minune. Au o personalitate foarte asemănătoare. Bunica mea este, de asemenea, super drăguță și sper să o putem vizita în Spania."

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Christian Nodal (@nodal)

Anul trecut, interpreta piesei „Amor a Primera Vista” a dezvăluit însă că bunica ei suferea de emfizem pulmonar, boală pe care a dezvoltat-o din cauza fumatului excesiv.

Iubitul său Christian Nodal, împărtășește aceeași durere

O veste cutremurătoare a primit și partenerul său, la doar o zi diferență. Bărbatul se confruntă cu aceeași pierdere, de-a dreptul sfâșietoare. De asemenea, bunica sa, mama Silviei Cristina Nodal, a părăsit această lume. Cântărețul a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sale de socializare. El a postat un videoclip, însoțit de un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te binecuvânteze și să aibă grijă de tine acolo, te iubesc din tot sufletul. Vei fi mereu pe pieptul meu și pe mintea mea.”, a scris el.

Inițial știrea a fost făcută publică de către mama cântărețului, pe profilul ei de Instagram. Acolo, i-a dedicat mamei sale , Rosario Gil Palomares , o poezie plină de iubire și admirație.

„Îmi rupi sufletul nanita! Mereu te voi iubi și mi te voi aminti. Am învățat cei mai bun de la tine! Simplitatea ta. Mulțumesc că m-ai învățat acea iubire maternă pe care numai tu știai să o dăruiești!”

Versurile au fost postate lângă un videoclip impresionant.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Silvia Cristina Nodal Jimenez (@cristy_nodal)

Citește și:
În articolul

Belinda trece prin momente dificile. Vedeta a pierdut o persoană dragă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp