Cautare: 1036 rezultate dupa tagul "moarte"

Mihaela Buzărnescu, ameninţată cu moartea în timpul unui turneu: "Vin să te omor pe tine și pe tatăl tău!"

acum 6 zile

Tenismena Mihaela Buzărnescu a povestit, în emisiunea GSP Live, că a fost ameninţată cu moartea în timpul turneului de la Charleston de acum doi ani. Imediat s-au luat măsuri speciale şi un bodyguard i-a asigurat protecţie zi de zi.

Star Matinal. Drama cumplită a Anetei Stan! Artista a prevestit moartea propriului frate, dar nu a putut să-l salveze

acum 13 zile

Aneta Stan a trecut prin momente cumplite, şi-a pierdut fratele într-un accident teribil. Artista a prevestit moartea fratelui său, şi a avut vise premonitorii de fiecare dată când a pierdut câte o prsoană dragă.

Star News. Fiul lui Marcel Toader, experiențe terifiante

acum 38 zile

La cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, fiul face dezvăluiri despre experienţele terifiante. Nenorocirile au venit una după alta. A fost avertizat, dar nu a crezut că este posibil aşa ceva.

Acces Direct. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, adevărul despre moartea regretatului artist: Cred că a regretat că nu a avut un copil

acum 47 zile

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier...

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 47 zile

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Văduvă la 25 de ani! În loc de nuntă, inmormântare! Oana Radu: "Nu cred că meritam lecţia asta de viaţă!"

acum 65 zile

A primit lovituri de la viaţă de nici ea nu le mai ştie numărul. Tot greutăţile au făcut-o să-şi strige durerea prin melodiile pe care le lansează. Oana Radu vorbeşte din nou, după ce sufletul ei pereche a încetat din viaţă.

Oana Radu, despre drama iubitului ei: "Când a murit nu aveam bani de înmormântare"

acum 66 zile

A primit lovituri de la viaţă de nici ea nu le mai ştie numărul. Tot greutăţile au făcut-o să-şi strige durerea prin melodiile pe care le lansează. Oana Radu vorbeşte din nou, după ce sufletul ei pereche a încetat din viaţă.

Acces DIrect. O mamă spune, printre lacrimi, chinul pe care l-ar fi îndurat acasă. Copiii ar fi amenințați cu moartea: M-a bătut până n-am mai ştiut!

acum 74 zile

A fost în comă o săptămână, după ce ar fi încasat o bătaie soră cu moartea! Iar acum, omul pe care-l acuză că i-a pus viaţa în pericol, şi-ar fi găsit noi victime, din nefericire, chiar pe copiii lui. O mamă, în vârstă de 40 de ani, povesteşte, printre lacrimi, chinul pe care...

Star News. Leo Iorga, condus pe ultimul drum cu multă durere

acum 81 zile

Scene sfâşietoare! Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum, după ani şi ani în care a bucurat zeci de mii de suflete cu muzica lui şi opt ani de luptă neînfricată şi neobosită cu moartea.

Hărțuită de un bărbat obsedat! Este cu nervii la pământ. Consuela Di Monaco: Am fost amenințată cu moartea

acum 88 zile

Hărţuită de un bărbat obsedat! Este cu nervii la pământ şi nu are scăpare din calvarul pe care îl trăieşte! Celebra Consuela di Monaco a ajuns la capătul puterilor! Strigă de disperare şi nimeni nu o aude! Cum a ajuns în pragul depresiei

Reacția Irinei Loghin, după ce presa a anunțat că e pe moarte!

acum 89 zile

Irina Loghin reacţionează după ce a aflat că presa a ucis-o din nou!

Star Matinal. Marea cumpănă din viața Mariei Buză. Cum a fost salvată de la moarte

acum 98 zile

Maria Buză numără orele pânâ când o să plece în Asia Express! Înainte de a pleca în marea aventură, vedeta a oferit un interviu despre marea cumpănă din viața ei.

Star News. Minune în familia Cristinei Pucean, la o lună de la moartea nepoțelului

acum 103 zile

La o lună de la moartea nepoțelului său, a primit un semn divin. Cristina Pucean dezvăluie, în exclusivitate, pentru Antena Stars, care este minunea pe care o trăiesc, cu toții, după cumplita tragedie.

Agentia Vip. A văzut lumea de dincolo şi s-a înspăimântat! Edith Piaf de România s-a trezit din morţi şi a avut o viziune incredibilă!

acum 107 zile

Invitată la "Agenția ViP", cântăreața Luminița Pauliuc, cunoscută că “Edith Piaf de România", a povestit, în direct, ce a văzut când a fost în moarte clinică.

Cristina Pucean a luat o decizie incredibilă după moartea nepoţelului ei!

acum 107 zile

Vedeta al cărui nepoţel a murit în incendiul care i-a devastat casa anunţă în direct, printre lacrimi, de unde a pornit focul devastator. Cristina Pucean nu îşi poate reveni după drama care i-a lovit familia şi a luat o decizie incredibilă.

Star News. Imagini din casa lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui

acum 120 zile

Imagini din casa lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui! Am aflat ce a rămas în urma Tribunului! Fiica cea mare vorbeşte despre moştenirea secretă şi despre ce i-a promis tatălui său înainte ca acesta să moară!

Star News. Cum a fost salvat Gabi Balint de la moarte. Declarații emoționante

acum 121 zile

După ce a fost la un pas de moarte, Gabi Balint vorbeşte despre cum a fost salvat şi despre îngerul lui păzitor: Marius Lăcătuş.

Star Matinal. Oana Radu, primele declaraţii după moartea iubitului: Am preferat să șterg totul, toată durerea

acum 121 zile

A primit lovituri de la viaţă de nici ea nu le mai ştie numărul. Tot greutăţile au făcut-o să-şi strige durerea prin melodiile pe care le lansează. Oana Radu a făcut primele declaraţii după ce sufletul ei pereche a încetat din viaţă. Cum a primit această cruntă lovitură şi ce...

Acces Direct. Loredana Chivu, urmărită şi hărţuită de un individ periculos? Celebra blondă e speriată de moarte!

acum 128 zile

Terorizată şi speriată de moarte! Aşa spune Loredana Chivu că se simte, de când un bărbat misterios a urmărit-o timp de 7 ore.

Ce a ieşit la iveală la zece ani de la moartea lui Michael Jackson. De ce purta perucă regele muzicii pop?

acum 151 zile

Detalii şocante, legate de autopsia lui Michael Jackson, ies acum la iveală, la zece ani de la moartea artistului. Potrivit unei publicaţii străine, în cadrul unui documentar, detectivul Scott Smith a dezvăluit că regele muzicii pop purta perucă, atunci când ieșea în public și asta...

1
2
3
4
5
»