Happy People
Ben Afflek s-a întâlnit cu fosta sa soție Jennifer Garner, alături de care are trei copii. Care a fost motivul

Publicat pe 10.12.2021 la 19:30. Actualizat pe 10.12.2021 la 19:47

Ben Afflek s-a întâlnit cu fosta sa soție Jennifer Garner, iar cei doi au stat pe îndelete să discute. Care a fost motivul întâlnirii cu femeia alături de care are trei copii.

Jennifer Garner și Ben Affleck

Profimedia

Ben Affleck a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Jennifer Garner, femeia care i-a dăruit trei copii minunați pe nume Violet Affleck, Seraphina Rose Elizabeth Affleck, Samuel Garner Affleck.

Cei doi actori au fost într-o relație în perioada 2005–2018.Jennifer Anne Garner este actriță și producătoare de film americană. Garner și-a căpătat faima prin rolul ofițerului CIA Sydney Bristow din serialul de thriller-dramă de la ABC Alias, care a fost difuzat timp de cinci ani între 2001 și 2006.

Întâlnire de gradul 0 între Ben Affleck și Jennifer Garner

Iubitul lui Jennifer Lopez și Jennifer Garner, poreclită cea mai cumite actriță de la Hollywood, s-au întâlnit pentru a participa la ședința cu părinții a copiilor lor.

Citește și:

Cei doi au stat o vreme bună în fața școlii și au avut discuții cât se poate de normale între doi aomeni care s-au separat, dar care au grijă în continuare de copiii lor. Ben Affleck a fost surprins la un moment dat în timp ce gesticula destul de energic, explicându-i câte ceva fostei sale partenere de viață.

Citește și:

Jennifer Garner a avut o viață amoroasă destul de stabilă. Pe 19 octombrie 2000 s-a cǎsǎtorit cu actorul Scott Foley, cu care a jucat în "Felicity".

Dar relația lor nu a durat foarte mult, cei doi erau oficial divorțați în luna martie a anului 2004. Apoi a avut o relație cu actorul din "Alias", Michael Vartan, pânǎ în mijlocul anului 2004, când începe o relație actorul din Daredevil, Ben Affleck.

În 29 iunie 2004 Jennifer Garner și Ben Affleck s-au cǎsǎtorit într-o ceremonie secretǎ la stațiunea Parrot Cay. La ceremonie a fost de față și actorul cu care a jucat în "Alias", Victor Garber, (Jack Bristow). Pe 1 decembrie 2005 Jennifer Garner a născut primul ei copil, Violet Anne Affleck.

În articolul

Ben Afflek s-a întâlnit cu fosta sa soție Jennifer Garner, alături de care are trei copii. Care a fost motivul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp