Happy People
Bergüzar Korel surprinde prin naturalețe. Vedeta din “1001 de nopți” s-a fotografiat cu ochelari de soare și fără machiaj

Publicat pe 27.09.2022 la 13:14. Actualizat pe 27.09.2022 la 14:31

Bergüzar Korel surprinde prin naturalețe. Vedeta din “1001 de nopți” s-a fotografiat cu ochelari de soare și fără machiaj.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” este recunoscută pentru simplitatea de care a dat dovadă întotdeauna, în ciuda faimei pe care a căpătat-o de-a lungul timpului. Odată cu celebrul său rol, a continuat cu proiecte în aceeași manieră și a reușit să îl aibă din nou ca partener pe platourile de filmare, pe cel care o însoțește și în viața reală.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” surprinde prin naturațele într-o postare pe internet

După ce a devenit mămică pentru a doua oară, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a decis să ia o pauză de pe platourile de filmare. Ulterior, cel de-al treilea copil a venit pe lume și viața actriței s-a schimbat cu totul. Fotografiile din mediul online nu au mai fost aceleași, însă niciodată partenera lui Halit Ergenç nu a ținut să lase chipurile copiilor săi la vedere. În cele mai recente apariții, se vede cum formele dinainte de a deveni mămică au început să fie vizibile, însă internauții au fost primii care au avut mai multe lucruri de comentat chiar în cadrul postărilor.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Cu toate că este o vedetă de succes, Bergüzar Korel alege întotdeauna să-și lase la vedere frumusețea naturală. Îmbrăcată într-un hanorac și cu părul coafat simplu, așa s-a fotografiat vedeta din “1001 de nopți”. Zeci de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate din partea fanilor care i-au remarcat fără doar și poate chipul fără machiaj.

Citește și:

Dacă de cele mai multe ori este înconjurată de o armată de stiliști, în timpul liber vedeta alege să se poarte astfel. Este căsătorită cu Halit Ergenç din 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “1001 de nopți”. Au împreună trei copii și sunt la fel de îndrăgostiți ca prima oară. Bergüzar Korel s-a născut pe 27 august 1982 în Turcia și are 1.81 cm înălțime. A devenit mămică pentru prima oară în 2010, atunci când a venit pe lume Ali. Următorul băiețel s-a născut în 2020 și actorii i-au pus numele Han, ca mai apoi, în 2021, să devină părinți pentru a treia oară. Micuța Leyla a venit pe lume în luna noiembrie.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete

Chiar dacă a devenit mămică pentru a treia oară, Bergüzar Korel a continuat să-și ascundă identitatea copiilor în mediul online. După ce micuța Leyla a venit pe lume, vedeta din “1001 de nopți” a ținut să transmită un sfat mămicilor de fete, chiar pe pagina personală de Instagram.

Citește și:

“Cred că este foarte sexist să îmbraci fetele în roz. Dar să o îmbrac în negru și gri pentru că așa îi place el, este ulta feminist. Da, ai dreptate. Indiferent că ești o prințesă, un cowboy, o balerină sau un șofer de camion, ești culoarea visurilor tale și culoarea libertății. Ești cea mai frumoasă dintre culori.”, a scris Bergüzar Korel din “1001 de nopți” pe Instagram. Mai mult de 200 de mii de femei au ținut să-i aprecieze postarea și să fie în asentiment cu vedeta din Turcia.

În articolul

Bergüzar Korel surprinde prin naturalețe. Vedeta din “1001 de nopți” s-a fotografiat cu ochelari de soare și fără machiaj

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp