Can Yaman a publicat o secvență din filmul Viola come il Mare, alături de Francesca Chillemi. Când are loc premiera

Publicat pe 24.09.2022 la 14:54 Actualizat pe 24.09.2022 la 15:03

Premiera filmului Viola come il Mare, în care Can Yaman și Francesca Chillemi sunt actorii principali, are premiera pe 30 septembrie 2022. Pe rețelele de școlarizare filmul este promovat din abundență, iara ctorul a publicat un videoclip cu imagini din film. Ce îi așteaptă pe fani.

Can Yaman

Profimedia

Can Yaman se bucură de un succes răsunător în cinematografia turcă. Acesta a pregătit o mulțime de surprize pentru fani și este gata să le și livreze producțiile fabuloase în care a fost implicat. Poate unul dintre cele mai așteptat filme este Viola come il Mare, a cărui lansare a fost amânată de câteva ori, fără justificare, însă, pentru fani.

Momentul așteptării a luat sfârșit, iar Can Yaman va putea fi văzut pe ecrane din nou, alături de Francesca Chillemi.

Can Yaman a publicat un teaser despre filmul Viola come il Mare, care va fi difuzat pe Canal 5, în 30 septembrie

În film, cei doi trăiesc un joc al iubirii și sunt pregătiți să împărtășească publicului o poveste de-a dreptul fabuloasă în care acțiunea se împletește cu romanța.

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci la nivel internațional, care se bucură de o carieră de succes în lumea cinematografiei. El are proiecte din ce în ce mai multe alături de vedete de top din industrie, precum este Francesca Chillemi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Can Yaman, unul dintre cei mai bine îmbrăcați actori din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Ce premiu a câștigat protagonistul din “Vis de iubire”

Fanii actorului Can Yaman au rămas de-a dreptul impresionați când au văzut primele imagini ale ultimei producții în care joacă. Acesta împarte rolul principal alături de Francesca Chillemi în serialul “Viola Come Il mare”. În luna septembrie, fanii producției îi vor vedea pe cei doi actori alături, pe unul dintre canalele importante din Italia. Într-una dintre aparițiile sale în mediul online, Can Yaman a mărturisit faptul că a învățat foarte multe lucruri de la partenera sa de platou.

“Haha, câte lucruri m-ai învățat.”, a spus el în cadrul profilului personal de Instagram. Francesca Chillemi se pare că a contribuit direct la tot ceea ce înseamnă în prezent Can Yaman. Alături de frumoasa actriță, joacă rolul unui polițist pe jumătate turc, pe jumătate italian. Filmările au avut loc în Roma și Palermo și au început acum un an.

“Viola Come Il Mare” este așteptat atât în Italia, cât și în țara natală a faimosului actor turc. Personajul pe care îl interpretează Can Yaman se așteaptă a fi unul extraordinar.

În articolul

Can Yaman a publicat o secvență din filmul Viola come il Mare, alături de Francesca Chillemi. Când are loc premiera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x