Happy People
Birce Akalay a primit un premiu important în carieră. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online

Publicat pe 06.06.2024 la 13:43. Actualizat pe 06.06.2024 la 14:28

Noul cuplu al Turciei a fost văzut pe covorul roșu în cadrul premiilor Elle Style Awards. Ulterior au revenit în atenția publicului cu o altă apariție. Ce a declarat Birce Akalay despre Hakan Kurtaș.

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră

Getty Images

Birce Akalay se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A participat alături de alte actrițe pe covorul roșu la Cannes, dar și în cadrul Elle Style Awards. A lăsat de asemenea un mesaj important pe rețelele sociale.

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră

Cu toate că este o vedetă de succes atât în țara natală cât și pretutindeni, motivul pentru care se vorbește despre ea este că formează în prezent un cuplu. Hakan Kurtaş este cel care i-a furat inima și astfel împreună au devenit un cuplu îndrăgit. Cei doi s-au aflat împreună pe covorul roșuu în cadrul Elle Style Awards, iar cei prezenți nu au putut să nu remarce chimia dintre ei.

View this post on Instagram

A post shared by Birce Akalay (@birceakalay)

Birce Akalay și-a declarat iubirea pentru partenerul său într-un mod mai mult decât romantic. Aceasta a menționat că “Hakan este surpriza anului în viața mea.” Actrița a fost căsătorită și a divorțat de Murat Ünalamış și Sarp Levendoğlu. Recent, aceasta s-a îndrăgostit de actorul Hakan Kurtaș.

Citește și:

Au câștigat “Digital Performance of the year” în cadrul Elle Style Awards. Actrița a îmbrăcat o rochie aurie și ca accesorii a optat pentru cercei aurii și o geantă mică. Nu au lipsit momentele în care cei doi s-au privit în ochi și au demonstrat că legătura lor este extrem de puternică. În ceea ce privește comentariile pe care le-a lăsat în fața reporterilor, fanii au rămas surprinși. Surprinsă în Bebek alături de patrupedul său Cipsy, actrița a declarat că se va odihni pentru o perioadă de timp.

“Prieteni, a venit vremea călduroasă. O să mă odihnesc pentru o vreme. Hai să nu vorbim pe stradă, bine?”, a declarant aceasta. Odată ce câinele său a avut o atitudine confortabilă, vedeta s-a relaxat și s-a bucurat de o zi însorită.

“Sunt plină de recunoștință pentru că am primit premiul Digital Performance of the Year din partea Elle Style Awards. Una dintre cele mai distinse ceremonii din Turcia mi-a oferit șansa de a îi felicita pe toți câștigătorii și oamenii prezenți în sală. Mulțumesc pentru o seară de neuitat.”, a scris actrița pe pagina personală de instagram.

Birce Akalay revine în cel de-al doilea sezon al seriei Mezarlik

Actrița este recunoscută pentru proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului și care au fost difuzate pe platformele de streaming. Printre acestea se numără și Mezarlik, serialul care va reveni în cel de-al doilea sezon. Fanii așteaptă cu nerăbdare povestea care i-a încântat încă de la început. Birce Akalay, Olgun Toker și Şehsuvar Aktaş joacă rolurile principale. Proiectul a fost lansat în 2022 și urmează să revină în atenția publicului.

Citește și:

Genul producției este thriller, acțiune și suspans. Internauții s-au întrebat de multă vreme care este momentul în care cel de-al doilea sezon va urma să apară. Iată că răspunsul nu a întârziat să apară.

“Comisarul Önem nu lasă niciodată o muncă neterminată. Sezonul 2 din Mezarlik urmează să apară în curând.”, se arată pe pagina de socializare a platformei de streaming. Birce Alakay are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp