Birce Akalay revine în mediul online cu noi declarații. Vedeta a apărut în fața fanilor cu o ținută simplă

Publicat pe 29.05.2024 la 15:28 Actualizat pe 29.05.2024 la 18:26

Birce Akalay s-a aflat printre vedetele prezente pe covorul roșu la Cannes. Ce a declarat actrița și cum s-a prezentat recent în fața jurnaliștilor.

actriță pe platourile de filmare

Birce Akalay revine în mediul online cu noi declarații

Profimedia Images

Birce Akalay formează în prezent un cuplu cu actorul Hakan Kurtaş. Cei doi s-au aflat recent la Monaco, acolo unde au avut șansa de a vedea campionatul de Formula 1. De asemenea, vedeta a participat și în cadrul Festivalului de film de la Cannes.

Birce Akalay revine în mediul online cu noi declarații

A divorțat de actorul Sarp Levendoğlu în 2017, iar noua sa relație se pare că îi aduce tot mai multă bucurie. În cadrul fiecărui eveniment, Birce Akalay este văzută alături de partenerul Hakan Kurtaş. Pentru prima oară au fost văzuți ca și cuplu la începutul anului și de atunci nimic nu le-a mai stat în cale. A fost actorul cel care a publicat fotografia romantică pe contul personal de instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița este recunoscută și în mediul online, asta pentru că are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Continuă să-și prezinte relația în mediul online, acolo unde fanii o apreciează de fiecare dată.

Citește și: Birce Akalay, Salih Bademci și Okan Yalabik sunt împreună în același proiect profesional. Despre ce e vorba

În ceea ce-l privește pe partenerul său, Hakan Kurtak, acesta a jucat în rol de excepție în producția Who came and who passed. A reușit să impresioneze încă o dată, arată onedio.com. Cei doi formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Recent însă, toți ochii au fost ațintiți asupra actriței care a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. A avut loc cea de-a 77-a ediție și cei mai cunoscuți actori din toată lumea au defilat pe covorul roșu. În ceea ce o privește pe Birce Akalay, aceasta a îmbrăcat o rochie lungă de culoare aurie cu decolteu la vedere. Ca și accesoriu a avut la gât un colerie lung, dar și ochelari de soare negri.

Mulți nu au putut rezista farmecului său. Partenerul său Hakan Curtaș a redistribuit o fotografie cu vedeta și a lăsat la descriere “Dragostea mea” pentru ca toată lumea să observe că relația dintre ei este una cât se poate de serioasă.

Ce a declarat Birce Akalay despre mișcarea făcută de partenerul său în mediul online

La întoarcerea din Franța, celebra actriță a fost întrebată de către reporterii din Turcia ce părere a avut despre mișcarea făcută de partenerul său pentru a o susține în mediul online. Îmbrăcată într-o ținută casual și cu părul răvășit, aceasta nu a ezitat să răspundă în cel mai pozitiv mod cu putință.

“Sunt foarte fericită, sunt foarte fericită cu acest succes. El este foarte fericit pentru mine.”, a mărturisit actrița de origine turcă. Întrebată dacă viața profesională extrem de activă îi afectează relația și viața personală, aceasta a oferit un răspuns la fel de prompt cu zâmbetul pe buze.

“Bineînțeles că întotdeauna este adăugat un strop de pozitivitate.”, a transmis vedeta. Cât despre provocările sale din plan profesional, se pare că Birce Akalay urmează să intre în studio alături de mama sa, Yasemin Ergun. Cele două vor interpreta un duet și fanii așteaptă cu nerăbdare acest moment important atât în viața artistelor cât și în viața celor care le urmăresc.

În articolul

Birce Akalay revine în mediul online cu noi declarații. Vedeta a apărut în fața fanilor cu o ținută simplă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x