Happy People
Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

Publicat pe 15.09.2024 la 21:38. Actualizat pe 15.09.2024 la 10:09

Blanca Soto reapare în mediul online după veștile că a devenit mămică pentru prima oară. Actrița și-a îndreptat atenția către Fernando Colunga.

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga

Getty Images

Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată. Cu toate acestea, Blanca Soto a făcut publică o postare care i-a luat prin surprindere pe toți.

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga

Nu doar că au demonstrat faptul că sunt unii dintre cei mai buni actori, dar au ținut întotdeauna să își separe viața privată de cea publică. Formează un cuplu de 10 ani, însă nu au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă. În luna martie a acestui an, îndrăgostiții au devenit părinți pentru prima oară. Blanca Soto a adus pe lume un băiețel și totul a fost păstrat secret, arată tvnotas.com.mx.

View this post on Instagram

A post shared by Blanca Soto (@blanksoto)

Se pare că doar Fernando Colunga s-a plimbat prin spital după ce Blanca Soto a devenit mămică. Actorul a ținut să aibă mai multe deghizări pentru a nu fi recunoscut.

“Doamna nu a ieșit din apartament. Colunga era cel care ieșea din spital sau pe holuri, dar își acoperea chipul cu o mască pentru a nu fi recunoscut. Ne-au anunțat că totul era realizat cu cea mai mare discreție și că nu aveam voie să- abordăm.”, a menționat o sursă. În prezent, actorul de telenovele a reapărut în ochii publicului dat fiind faptul că urmează premiera unei alte producții. Este vorba despre El conde: amor y honor.

Citește și:

Până acum Blanca Soto s-a arătat inactivă pe rețelele sociale, dat fiind faptul că ultima postare publică datează de pe 6 ianuarie 2024. Cu această ocazie și-a luat fanii prin surprindere atunci când a făcut o postare publică cu Fernando Colunga în rol principal. Actrița a ținut să-și arate partenerul într-o serie de ipostaze pe platourile de filmare ale noii telenovele în care joacă rolul de protagonist. Aceasta a avut premiera pe 1 iulie 2024. Asta nu e tot! Blanca Soto și-a invitat urmăritorii să privească telenovela, acolo unde actorul din Maria la del barrio este și producătorul.

Chiar dacă nu a confirmat venirea pe lume a unui copil, Blanca Soto a demonstrat că este mândră de munca pe care o realizează Fernando Colunga în noul său proiect, El conde: amor y honor.

Marlene Favela vorbește despre paternitatea lui Fernando Colunga

Actrița a reacționat într-un mod particular la vestea că colegul său de platou a devenit tătic pentru prima oară. Noua versiune a telenovelei El maleficio a avut premiera cu Marlene Favela și Fernando Colunga în roluri principale. Odată cu finalizarea proiectului, actorul a devenit tată pentru prima oară alături de Blanca Soto.

Citește și:

Colega lui Fernando Colunga din cadrul proiectului El maleficio nu a fost informată de faptul că acesta urma să aibă un copil.

“Nu, bineînțeles că nu. Când filmam telenovela? Nu, imposibil. Aș fi aflat. Nu, cum așa. Uitați nu, trăiesc pe altă planetă.”, a spus Marlene Favela. Aceasta a subliniat că este dificil să vorbești despre viața personală în timpul muncii.

“E foarte dificil să vorbești de viața ta personală cu colegii pentru că nu este timp. Mai ales noi, care suntem în toate scenele.”, a spus.

În articolul

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp