Happy People
Buçe Buse Kahraman a reușit să atragă atenția în seria Kurulus Osman. A fost intens judecată în rolul Pelin din Golden Boy – Dragoste rebelă

Publicat pe 07.10.2024 la 15:41. Actualizat pe 08.10.2024 la 10:17

Buçe Buse Kahraman face parte din distribuția seriei Kurulus Osman alături de Burak Özçivit. După ce a fost intens judecată în rolul Pelin din Golden Boy - Dragoste rebelă, acum este pregătită să impresioneze.

Buçe Buse Kahraman a reușit să atragă atenția în seria Kurulus Osman

Happy Channel

Buçe Buse Kahraman a jucat un rol important în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A călătorit toată vara alături de partenerul ei și acum se pregătește să-și uimească fanii cu rolul din Kurulus Osman.

Buçe Buse Kahraman a reușit să atragă atenția în seria Kurulus Osman

Buçe Buse Kahraman a fost văzută pe o plajă în Bodrum, Turcia, alături de partenerul său, Kaan Akyıldız. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 1 an și de-a lungul timpului au demonstrat că sunt extrem de fericiți grație mai multor imagini publicate pe rețelele sociale.

View this post on Instagram

A post shared by Buçe Buse Kahraman (@bucekahraman)

Cei doi au petrecut ore în șir pe o barcă în Bodrum, Turcia. Au înotat și s-au bucurat de razele soarelui. Mai multe fotografii au fost publicate pe pagina de socializare a vedetei, dar de fiecare dată a încercat să nu-l implice pe partener într-o măsură mult prea mare. Cei doi au petrecut momente de neuitat, fiind întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Buce Buse joacă acum în serialul Kurulus Osman, după ce o perioadă a făcut parte din distribuția seriei Golden Boy.

A jucat rolul Pelin în cadrul producției de succes, iar plecarea ei i-a uimit cu adevărat pe fani, arată onedio.com. Și-a anunțat la scurtă vreme implicarea în cadrul Establishment Osman, ceea ce a devenit un subiect de top.

Citește și:

Joacă rolul Begum Hatun ( Altunay Hatun ) în sezonul 6 al seriei și a reușit să atragă atenția fără doar și poate. Criticile au apărut la scurtă vreme, însă au fost și fani care au lăudat-o.

“Ar fi trebuit să folosești puțin accent. Nu a funcționat așa.”, au spus internauții. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vara anului 2024, acolo unde a petrecut momente de neuitat împreună cu partenerul său.

Cum se descrie Buce Buse Kahraman din Golden Boy – Dragoste rebelă

A jucat alături de Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu în serialul de succes din țara natală. Într-un interviu pentru o revistă cunoscută a declarat felul în care se privește atunci când se uită în oglindă.

Citește și:

“Sunt o persoană care se iubește în toate sensurile posibile, mereu îmi permit să trăiesc ceea ce simt.”, a declarat vedeta, arată dizidoktoru.com. Născută în 1996, aceasta a jucat în seriale celebre precum Bad Boy în 2017, dar și Baș Belași în 2021. De asemenea, printre producțiile de succes în care a mai fost implicată s-au aflat Ben Gri în 2022, dar și Forbidden Apple în 2018.

În prezent își continuă proiectele profesionale, cu toate că o perioadă a petrecut timpul alături de cei dragi. A purtat de-a lungul timpului costume de baie care i-au scos în evidență trupul de invidiat. Nu este de mirare că se află printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Dacă până acum a fost discretă în ceea ce privește viața sa personală, iată că acum le-a oferit totul fanilor.

În articolul

Buçe Buse Kahraman a reușit să atragă atenția în seria Kurulus Osman. A fost intens judecată în rolul Pelin din Golden Boy – Dragoste rebelă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp