Noul proiect profesional al actriței Buçe Buse. Motivul pentru care nu revine în sezonul următor al serialului Golden Boy - Dragoste rebelă

Publicat pe 01.08.2024 la 11:27 Actualizat pe 02.08.2024 la 11:11

Actrița Buçe Buse Kahraman, cea care joacă rolul lui Pelin din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, nu va mai apărea în faimosul serial turcesc.

buce-buse-golden-boy

Buçe Buse Kahraman

Happy Channel

Frumoasa actriță Buçe Buse, care a făcut furori în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, a părăsit echipa de filmare și nu se știe încă dacă actrița va reveni în noul sezon al serialului.

Cu toate acestea, fanii sunt extrem de curioși unde și când ar putea să o revadă pe actrița talentată care interpretează rolul lui Pelin în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Motivul pentru care Buçe Buse nu va mai juca în sezonul 2 din Golden Boy - Dragoste rebelă

Într-un interviu recent, frumoasa actriță Buçe Buse a răspuns curiozităților fanilor. Serialul fenomen Golden Boy – Dragoste rebelă a ajuns să fie extrem de popular, având deja mii de fani. Echipa lucrează deja la sezonul următor al serialului, iar fanii sunt în extaz.

Citește și: Buçe Buse Kahraman și-a sărbătorit ziua de naștere. Actrița s-a lăsat fotografiată într-o ipostază romantică alături de un bărbat necunoscut

Din păcate, Buçe Buse a venit cu o veste tristă pentru fanii ei, anunțându-i că a încheiat colaborarea pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Urmându-l pe actorul Baran Bölükbaşı, cel care îl interepretează pe protagonistul Tarik din acest serial, Buçe Buse a decis să părăsească și ea producția de succes. Ea a interpretat rolul lui Pelin, fosta iubită a lui Ferit Korhan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că, la rândul ei, își îndrăgește fanii, Buçe Buse a vrut să se asigure că le spune adevărul urmăritorilor ei și a explicat motivul pentru care a renunțat la acest proiect.

“Am în derulare proiecte noi și încă mă gândesc ce colaborări să accept”, a spus Buse Buce într-un nou interviu, potrivit Onedio.

În primul sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, valul de critici adus actriței nu a putut fi trecut cu vederea. Cu toate acestea, Buçe Buse Kahraman a răspuns tuturor și a luat atitudine.

Situația a escaladat fiind personajul său Pelin este antagonist și de fapt a ajuns să fie cel mai displăcut personaj din poveste. Atunci când comentariile negative au început să depășească limita, actrița a avut fără doar și poate un cuvânt de spus.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Buçe Buse și iubitul ei Kaan Akyildiz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Frumoasa actriță Buçe Buse a fost de curând plecată cu iubitul ei, Kaan Akyildiz într-o vacanță superbă, într-o stațiune din Turcia, unde s-au bucurat de relaxare, plajă și soare.

Citește și: Buçe Buse Kahraman împărtășește momentele romantice pe care le trăiește alături de iubitul Kaan Akyildiz. Cum au apărut cei doi în mediul online

Ei au fost văzuți pe o plajă din Bodrum. Actrița și iubitul ei formează un cuplu de mai bine de 1 an, dar par că se cunosc de o viață și sunt foarte fericiți împreună.

Cei doi postează adesea imagini împreună pe rețelele de socializare. De data aceasta, în vacanță, au uitat de restul lumii și de făcut fotografii și au petrecut timp împreună pe o barcă în Bodrum, Turcia. Buçe Buse și partenerul ei s-au bucurat de vacanță, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Născută pe 1 aprilie 1996 în Izmir, aceasta s-a dedicat mai multor seriale și filme de-a lungul timpului. A jucat în proiectul Bad boy în 2017, acolo unde a împărțit platourile de filmare împreună cu Afra Saracoglu.

În articolul

Noul proiect profesional al actriței Buçe Buse. Motivul pentru care nu revine în sezonul următor al serialului Golden Boy - Dragoste rebelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 septembrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de mintea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Astăzi începe noul an şcolar 2024-2025. Principalele modificări pentru elevi. Când este prima vacanţă şi când se dau examenele
a1.ro
Mesaje și felicitări de Sfânta Ana 2024. Urări creștine pentru sărbătoriți acestei zile
HelloTaste.ro
Tocană de dovlecei cu ardei și orez pentru iarnă. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Experții au descoperit secretul diamantelor roz rare. De ce sunt atât de diferite
as.ro
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac a fost dat afară din liceu. Dezvăluire după 70 de ani
MediCOOL
7 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Te pot ajuta să reții informațiile mai eficient
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
DeParinti
Omletă pentru copii. Cum poți prepara un mic dejun rapid și sănătos
MediCOOL
Metode pentru a trata pungile de sub ochi. Cum le poți estompa aspectul în mod natural
HelloTaste
Chec cu pere și nuci, aromat cu scorțișoară. Desert de toamnă
x