Happy People
Burak Ozcivit și soția lui sărbătoresc cei 2 ani ai fiului lor Karan

Publicat pe 13.05.2021 la 11:35. Actualizat pe 13.05.2021 la 16:40

Burak Ozcivit este unul dintre marii actori ai Turciei, care a atras atenția telespectatorilor din întreaga lume în ultimul timp, în special după lansarea serialului “Suleyman Magnificul”. În luna aprilie frumosul actor a trecut printr-un moment de-a dreptul emoționant, a sărbătorit alături de soția lui cea de-a doua aniversare a fiului lor Karan.

Burak Ozcivit la Festivalul de Film din Turcia, 2016

Profimedia

Burak Ozcivit a furat inimile milioanelor femei din întreaga lume prin talentul său actoricesc, dar și prin aspectul său fizic plăcut. Fanele nu s-au putut ambține din a nu se îndrăgosti de unul dintre cei mai sexy actori de naționalitate turcă ai momentului.

Burak Ozcivit s-a născut pe data de 24 decembrie 1984, în sud-estul orașului Mersin, Turcia. Acesta este un celebru actor și model al Turciei. Actorul și-a finalizat studiile liceale la Kazim Ismen, Istanbul, și pe cele universitare la Universitatea din Marmara (Istanbul), secția de Arte Frumoase. În timpul studenției și-a descoperit pasiunea pentru modeling, iar la vremea la care absolvea facultatea era deja un model celebru. A colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute mărci europene și și-a construit un nume în lumea modelingului, potrivit superstarsbio.

În 2003, Özçivit a fost ales Top Modelul Turciei și a început să lucreze cu agențiile de model. În 2005, Burak Ozcivit a fost ales ca al doilea cel mai bun model din lume.

Burak Ozcivit, un tată împlinit

Cu peste 17 milioane de urmăritori doar pe Instagram, Burak Özçivit a devenit unul dintre cei mai de succes actori turci, atât în ​​interiorul țării, cât și în afara țării sale de origine. Deși a participat la diferite producții, actorul îi datorează o mare parte din popularitate lui Kemal, personajul pe care l-a interpretat în hitul telenovelei Amor eterno , o poveste pe care a înregistrat-o în 2015 și pe care rețeaua Univision a difuzat-o cu mare succes în 2019, potrivit peopleenespanol.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Deși îi place foarte mult munca pe micul ecran, Burak știe să-și prioritizeze timpul în așa fel încât să fie prezent în viața lui de familie. Actorul este de-a dreptul îndrăgostit de frumoasa actriță Fahriye Evcen, în fața căreia a spus „da” în anul 2017.

Ca urmare a acestei iubiri, primul și singurul său fiu de până acum, Karan , s-a născut în 2019 , care miercuri, 14 aprilie, a împlinește primii doi ani de viață. Mama băiețelului a împărtășit o serie de fotografii cu aniversarea fiului ei, care s-a desfășurat în condiții de siguranță, alături de soțul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

În imaginile de pe Instagram simpaticul băiețel apare alături de părinții lui, care nu-și pot stăpâni fericirea și emoțiile. „La mulți ani fiul meu drag”, a scris Fahriye. Așa cum era de așteptat, Karan a topit inimile fanilor din întreaga lume, care nu s-au putut abține din a nu-l lăuda: "Ce frumos! Seamănă foarte mult cu tatăl!"

Citește și:
În articolul

Burak Ozcivit și soția lui sărbătoresc cei 2 ani ai fiului lor Karan

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp