Cautare: 703 rezultate dupa tagul "fiu"

Acces Direct. Soțul înșelat, tată pentru copilul amantului! Mama prichindelului de șapte luni spune adevărul: Copilul nu este al lui! Am o relație de doi ani cu tatăl biologic al fiului meu

acum 15 zile

Soțul înșelat este tată pentru copilul amantului soției sale. Femeia recunoaște că are o relație de doi ani cu tatăl biologic al băiatului ei.

Acces Direct. Lacrimi de tată! Fiul l-ar fi bătut fără milă: N-am făcut copii ca să sufăr!

acum 15 zile

Ar fi fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de propriul fiu! Este drama prin care trece un tată în vârstă de 62 de ani. După ce ar fi fost părăsit de TOŢI cei 5 copii ai săi şi, pare-se, agresat fizic, Constantin Mujea a ajuns la capătul puterilor. Cu lacrimi în ochi, bărbatul ne-a...

Acces Direct. Viol sau răzbunare? O mamă susține că fiul ei a ajuns la închisoare pe nedrept: Tatăl fetei l-a băgat în puşcărie pentru suma de 50.000 de euro

acum 17 zile

O mamă îşi apără fiul şi susţine cu tărie că acesta ar fi victima unei răzbunări crunte. Iar la mijloc ar fi vorba, spune femeia, de 50.000 de euro! Tânărul de 20 de ani a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a violat o adolescentă de 14 ani. Iar mama băiatului...

Carmen Tănase ne spune totul despre oraşul Amsterdam!

acum 20 zile

Carmen Tănase face naveta România-Amsterdam, acolo unde locuieşte fiul său, şi ne dă toate informaţiile de care avem nevoie pentru a vizita faimosul oraş.

Star Matinal. Anna Lesko, plan bine pus la punct pentru viitorul fiului său

acum 27 zile

Anna Lesko are un plan bine pus la punct când vine vorba de fiul său. Artista vrea ca cel mic să fie responsabil şi să se descurce în orice situaţie, aşa că îl implică în toate proiectele.

Star News. Fiul lui Marcel Toader, primul Crăciun fără tată

acum 29 zile

interviu special cu fiul lui Marcel Toader, un interviu extrem de sincer, în care vorbeşte despre viaţa mai puţin ştiută a omului de afaceri. Spune povestea lui Marcel Toader altfel, aşa cum nu mulţi o ştiau.

Star News. Fiul lui Marcel Toader, experiențe terifiante

acum 37 zile

La cinci luni de la moartea lui Marcel Toader, fiul face dezvăluiri despre experienţele terifiante. Nenorocirile au venit una după alta. A fost avertizat, dar nu a crezut că este posibil aşa ceva.

Star News. Kamara, declaraţii sfâşietoare despre cea mai mare dorinţă a fiului său: De Crăciun a cerut ciocolată și părinți care nu se mai ceartă

acum 39 zile

Kamara, declaraţii sfâşietoare despre cea mai mare dorinţă a fiului său. Ce le-a cerut Leon părinţilor săi înainte de Crăciun. Ce a sacrificat artistul pentru a-şi vindeca fiul şi pentru a o aduce înapoi pe femeia care l-a făcut tată.

Star Matinal. Ce replică i-a dat fiul lui Kamara! L-a făcut să plângă pe artist: Mi se pare nedrept să nu-ți vezi copilul câteva zile

acum 41 zile

Kamara îşi iubeşte nespus băieţelul, iar la fiecare pas făcut îi tresare inima, însă şi-ar mai dori ceva. Artistul a vorbit emoţionat despre progresele lui Leon, dar şi despre relaţia cu fosta soţie!

Star Matinal. Ștefan Bănică și fiul său au urcat împreună pe scenă

acum 42 zile

Ștefan Bănică Jr. a susținut un concert memorabil pe scena Sălii Palatului, așa cum o face, an de an în această perioadă. Fiul lui, Radu, i-a fost alături, iar cei doi au oferit un duet de excepție, în fața a peste 4000 de spectatori.

Star Matinal. Cum se descurcă Dinu Maxer cu doi copii

acum 50 zile

Dinu Maxer ne-a dezvăluit cum se descurcă acum în rolul de tătic cu doi copii. Artistul are un plan bine pus la punct pentru fiul său. Vedeți despre ce e vorba.

Star Matinal. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani. Petrecerea a fost una restrânsă

acum 52 zile

Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani, iar petrecerea a fost una restrânsă, alături de familie şi prieteni.

Acces Direct. Armin, fiul lui Andrei Duban, vedeta familiei

acum 55 zile

Grațiela și Andrei Duban au o relație extrem de frumoasă deja de mulți ani, atât de mulți încât nimeni nu ar crede că ceva grav s-ar întâmpla astfel încât să-i despartă. Rodul iubirii lor crește văzând cu ochii, iar ei îl acompaniază cu cele mai bune învățăminte și...

Cum este tăticul Călin Geambaşu şi cât de mult îşi răsfaţă băieţelul

acum 64 zile

Nu îi e teamă să spună lucrurilor pe nume şi ştie să îşi apere punctul de vedere cu orice preţ, însă totul se schimbă atunci când vine vorba despre fiul lui! Călin Geambaşu ne arată o latură nevăzută!

Star News. Andreea Bănică a dat petrecere mare. Fiul artistei a împlinit trei ani

acum 68 zile

Sărbătoare mare în familia Andreei Bănică! Prinţişorul familiei a împlinit trei ani. Vedeta s-a trezit dis de dimineaţă pentru a-i pregăti cea mai frumoasă petrecere.

Neatza cu Răzvan și Dani. De Black Friday, Rodica Mihaela din Brașov a câștigat o bicicletă pentru fiul ei

acum 71 zile

Concurs la Neatza cu Răzvan și Dani. Opt norocoși au ocazia să câștige unul din premiile puse în joc de Emag.

Star News. Botez cu 27 de nași pentru fiul sopranei Ianna Novac

acum 74 zile

Soprana Ianna Novac şi tenorul Octavian Dobrotă au trecut prin cele mai frumoase momente, după ce şi-au creştinat băieţelul! Dans, delicatese alese, invitaţi de seamă şi 27 de naşi.

Star News. Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui, din nou în faţa altarului

acum 80 zile

Nelu Ploieşteanu şi femeia vieţii lui, din nou în faţa altarului! Moartea fiului i-a devastat, dar le-a întărit credinţa în povestea lor! Aflați semnul care i-a arătat artistului că trebuie să se întoarcă la cea care i-a fost alături la bine şi la greu.

Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: "L-am lăsat să doarmă liniștit"

acum 81 zile

Familia lui Leo Iorga este împietrită de durere. Cel care le-a fost alături o viață întreagă, cel care a încâtat milioane de români s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Leo Iorga a pierdut lupta cu viața dupa opt ani de suferință. Fiul artistului a povestit pentru Antena...

Star News. A murit Leo Iorga. Ce reacție a avut fiul artistului

acum 83 zile

Informaţii de ultimă oră despre moartea lui Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

1
2
3
4
5
»