Happy People
Can Yaman, iluzia optică care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat starul turc

Publicat pe 30.06.2021 la 14:22. Actualizat pe 30.06.2021 la 14:34

Can Yaman a făcut senzație pe rețelele de socializare după ce s-a lăsat fotografiat dintr-un unghi care provoacă imaginația.

Can Yaman

Profimedia

Starul turc este în vacanță și nu ratează nicio ocazie în care să arate urmăritoarelor înfocate cu ce își ocupă timpul. Acesta s-a lăsat fotografiat în timp ce stătea pe șezlong în fața apei, însă fotografia nu este una deloc simplă.

Fotograful a avut grijă să lase loc de interpretare, creând o iluzie optică din unghiul în care l-a surprins pe actor. Acesta pare că nu și-a pus haine, iar urmăritoarele au reacționat imediat.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Chiar dacă știe că rerezintă un fenomen în ochii femeilor din întreaga lume, Can Yaman își dedică timpul unei singure femei, Diletta Leotta.

Can Yaman, relație fierbinte cu Diletta Leotta

În prezent, Can Yaman se iubește cu Diletta Leotta, o superbă blondă, de meserie jurnalistă. Cei doi au fost surprinși împreună pe un iaht. Starul turc a fost extrem de discret cu viața sa personală în ultimul timp și a postat extrem de rar imagini din intimitatea relației pe care o are cu Diletta Leota.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

În urmă cu puțin timp, Can Yaman a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Diletta, confirmand astfel relația pe care o are cu superba blondină.

Diletta Leotta este comentator sportiv. Frumoasa blondină în vârstă de 29 de ani a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi a ajuns la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

Cei doi nu se afișează foarte des împreună. Fanii ardeau de nerăbdare să-i vadă și să-și confirme că relația lor este un stabilă. Ambii au fost discreți în ceea ce privește o legătură amoroasă, însă zvonurile despre potențiala lor relație au apărut când paparazzi de la publicația Chi i-au surprins pe cei doi la un restaurant.

În articolul

Can Yaman, iluzia optică care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat starul turc

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp