Cautare: 18 rezultate dupa tagul "can yaman"

E bun la toate! Can Yaman are un nou hobby

acum 80 zile

Can Yaman, frumosul actor din ‘’Vis de iubire’’, își surprinde fanii cu ultima sa postare de pe Instagram. Cu toții știau că, întors din armată, turcul arată diferit, însă asta nu e tot. Actorul dezvăluie noua sa pasiune.

Demet Özdemir, cuvinte dulci la adresa lui Can Yaman. Actorul este total schimbat

acum 91 zile

Can Yaman este de nerecunoscut după întoarcerea sa din armată. Chipeșul actor și-a etalat în premieră noul look în timpul unui talk show din Italia. Cu un aspect mai fresh, fără plete și fără barbă, turcul rămâne la fel de atrăgător.

Este Demet Özdemir îndrăgostită de Can Yaman și nu recunoaște? Actorul din ‘’Vis de iubire’’ face dezvăluiri neașteptate

acum 91 zile

Can Yaman rupe tăcerea. Într-un interviu, turcul Can Yaman mărturisește că simte o puternică atracție sexuală atunci când stă în preajma lui Demet Özdemir.

Deren vrea să se mărite cu Can și va înlătura pe oricine îi va sta în cale. Inclusiv pe Sanem

acum 121 zile

Deren își propune să facă tot posibilul să o elimine pe mai frumoasa și talentata Sanem din calea sa.

Ah, cum este fotografia asta cu actorul Can Yaman!

acum 124 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, (în reluare, sâmbăta și duminica, de la ora 16.00).

Can Yaman, întâmpinat ca un superstar la aeroport. O fană norocoasă l-a și sărutat!

acum 125 zile

În ziua aterizării, nu doar Can a fost luat prin surprindere de numărul mare de fani, dar, mai ales, de fane! Agenții de pază ai aeroportului au stăpânit cu greu mulțimea dornică să îl filmeze și să îl fotografieze pe actorul turc. A fost nevoie, chiar, și de intervenția poliției, pentru a ține mulțimea în loc.

Mama ei a dat-o de gol. Iată ce poreclă simpatică are Demet Özdemir din ”Vis de iubire”

acum 125 zile

Demet Özdemir, protagonista serialului ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel, nu este singura din familia ei activă pe rețelele de socializare. Mama actriței are și ea cont de Instagram și chiar comentează la postările fiicei sale.

Demet Özdemir, declarată actrița din Turcia cu cei mai mulți fani pe Instagram

acum 126 zile

La finele lunii noiembrie 2019, în țara ei natală, presa a numit-o pe Demet Özdemir ”vedeta din Turcia cu cel mai mare număr de fani pe Instagram”.

Și frumos, și deștept, și talentat! El este Can Yaman, din ”Vis de iubire”

acum 127 zile

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” este... un ”pachet” complet: frumos, deștept, talentat!

”Ea este foarte specială pentru mine”, spune Can Yaman despre partenera lui din ”Vis de iubire”

acum 132 zile

Dacă frumoasa actriță a oferit răspunsuri care să înlăture orice urmă de îndoială, ei bine, una dintre declarațiile lui Can au pus și mai multe paie pe foc. Cum așa? Păi, cum ați interpreta voi următoarea declarație a frumosului actor din serialul turcesc ”Vis de iubire”:

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 132 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Au devenit sau nu iubiți și în viața reală, după filmările la ”Vis de iubire”?

acum 135 zile

Urmăriți-i pe Sanem și Can în ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată în premieră de Happy Channel, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

A fost dansatoare, înainte de a deveni actriță. Ea este Demet Özdemir, alias Sanem, din ”Vis de iubire”

acum 138 zile

Pe Demet Özdemir o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Vis de iubire”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00, câte două episoade.

Faceți cunoștință cu Sanem și Can, personajele principale din serialul ”Vis de iubire”

acum 140 zile

Sanem și Can sunt personajele principale ale unuia dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”), producție difuzată de Happy Channel din 22 ianuarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Serialul ”Vis de iubire” va putea fi urmărit la Happy Channel

acum 143 zile

Din 22 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor unul dintre cele mai apreciate seriale turceşti ale momentului, ”Vis de iubire”.

Frumușelul Can Yaman, din ”Vis de iubire”, s-a apucat de dans pentru că e convins că îl ajută să...

acum 147 zile

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel din 22 ianuarie în serialul ”Vis de iubire”.

Cine este Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire”

acum 149 zile

Can Yaman, protagonistul serialului ”Vis de iubire” a fost supranumit drept unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia. Actorul în vârstă de 31 de ani poate fi urmărit la Happy Channel, într-un serial turcesc, o comedie romantică în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir.

EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie

acum 169 zile

Serialul turcesc ”Vis de iubire” prezintă povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir), o poveste presărată cu momente comice, romantism, din care nu lipsesc și intrigile.