Happy People
Can Yaman revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste. Vezi cu cine este cuplat actorul

Publicat pe 22.09.2024 la 14:30. Actualizat pe 22.09.2024 la 12:35

Can Yaman revine din nou în atenția fanilor cu o posibilă relație de iubire. Actorul se află în prezent pe platourile de filmare ale seriei Sandokan.

Can Yaman revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste

Profimedia Images

Faimosul actor Can Yaman locuiește de ceva timp în Italia și proiectele sale profesionale s-au desfășurat acolo. În țara natală a revenit pentru diverse proiecte cu o durată scurtă de viață. Se spune că acesta ar avea o nouă parteneră.

Can Yaman revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste

Actorul a renunțat la propria pagina de instagram pentru moment. Motivul este faptul că se concentrează asupra seriei Sandokan. Venit recent în Turcia, a menționat că nu își dorește să fie implicat în subiecte de tip tabloid. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul, acesta a format un cuplu cu Diletta Leotta.

A fost surprins recent alături de instructoarea de dans Mariagiulia Venanzi. Cei doi s-au arătat foarte apropiați unul de celălalt, iar veștile au circulat extrem de repede în acest sens în țara sa natală.

După despărțirea de prezentatoarea de origine italiană, s-a spus că ar forma un cuplu alături de Francesca Chillemi, colega sa de platou din Viola come il mare. Mariagiulia Venanzi, dansatoarea care a împărtășit imagini inedite de la repetiția cu Can Yaman pe contul său de instagram, a reușit să atragă atenția.

Citește și:

Printre cele mai importante proiecte profesionale ale sale se numără Vis de iubire între 2018 și 2019, dar și Mr. Wrong în 2020. A jucat împreună cu Demet Ozdemir, dar și cu Özge Gürel. După serialul Vis de iubire, actorul a devenit o cu totul altă persoană. A decis să se îndepărteze mai mult de rețelele sociale și să fie aproape de platourile de filmare.

A experimentat succes pe plan profesional și în ultimii 4 ani a dovedit că își merită locul ca unul dintre cei mai importanți actori din Turcia. Vedem astfel faptul că trăsăturile sale fizice au fost extrem de discutate și a devenit un nume important. Seria Viola come il mare, acolo unde Can Yaman joacă rolul Francesco Demir, a avut succes încă de la început.

Totul despre serialul Sandokan cu Can Yaman în rol principal

Aventură, pasiune, revoluție și iubire pentru natură. Așa se poate descrie noul serial Sandokan, povestea care până acum a venit într-o mulțime de adaptări, însă niciodată cu Can Yaman în rol principal. Povestea își dorește să exploreze mituri care îl readuc la viață pe piratul îndrăgit de toți.

Citește și:

Pentru Can Yaman, proiectul Viola come il mare a reprezentat un moment special în carieră. A avut un avantaj al faptului că știa deja limba italiană atunci când a intrat în distribuția seriei. A fost implicat în tot mai multe proiecte de succes de-a lungul timpului. Cariera și-a început-o în anul 2014 cu un rol în seria Gönül İşleri, acolo unde a interpretat rolul Bedir.

Printre serialele care l-au ajutat pe actor să facă un pas uriaș în carieră s-au numărat İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay și Erkenci Kuş. Trebuie menționat faptul că seria Vis de iubire a fost distribuită în toată lumea. În ultimii 3 ani, Can Yaman a câștigat respectul cuvenit și în Italia. Printre alte serii care i-au bucurat pe fani se află și El Turco.

În articolul

Can Yaman revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste. Vezi cu cine este cuplat actorul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp