Happy People
Can Yaman s-a filmat în timp ce trage de fiare. Imaginile la care fanii s-au blocat. Ce a atras atenția

Publicat pe 08.11.2022 la 21:00. Actualizat pe 08.11.2022 la 09:23

Can Yaman muncește extrem de mult pentru a avea o formă fizică la cel mai înalt nivel, mai ales că rolurile pe care le are în filme îi cer o apariție puternică, impunătoare și luptătoare. Ultimul videoclip postat de la antrenament i-a surprins pe fani.

Can Yaman

Getty Premium

Actorul își dedică tot timpul vieții profesionale. Este într-o continuă călătorie între Turcia și Italia pentru producțiile speciale în care este distribuit.

Can Yaman este cunoscut încă de foarte tânăr, când s-a făcut remarcat în producții de succes pe meleagurile Turciei, țara lui natală. Odată cu evoluția în carieră el schimbat macazul și a avut succes în Italia, acolo unde a turnat mai multe filme care au avut un succes fulminant.

Can Yaman muncește pentru tot ce are și nu vrea să-și dezamăgească fanii

Ani mai târziu avea să devină starul Italiei. S-au scris rânduri întregi despre ascensiunea actorilor în carieră și despre cum Italia a devenit țara lui adoptivă, el aprobând de nenumărate ori cele scrise de jurnaliști. Prin intermediul interviurilor el a recunoscut că oamenii au fost extrem de primitori și că datorită lor se bucură astăzi de succes pe tot mapamondul, iar el nu îi va dezamăgi niciodată.

Drept dovadă este și faptul că muncește din greu pentru forma lui fizică și pentru aparițiile fără cusur în peliculele în care este selectat. De curând, Can Yaman a fost filmat în timpul unor antrenamente și fanii au fost uimiți să vadă ce exerciții grele execută.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 la Istanbul, în Turcia. Bunicul său de pe linia paternă este kosovar-albanez din Kosovo. Bunica lui de pe linia paternă este albaneză din Macedonia de Nord. El este nepotul antrenorului de fotbal Fuat Yaman.

Citește și:

Însă pentru el viaț a continuat și timpul i-a oferit cele mai mari daruri. Astfel, Can Yaman a studiat la Bilfen Kolej gimnaziu, apoi a studiat la Liceo Italiano di Istanbul, unde a terminat ca elev de top cu cea mai mare notă din istoria instituției de învățământ.

Citește și:
În articolul

Can Yaman s-a filmat în timp ce trage de fiare. Imaginile la care fanii s-au blocat. Ce a atras atenția

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp