Happy People
Când și-a descoperit Gabriela Spanic talentul muzical. I-au trebuit 21 de ani ca să ajungă la performanță

Publicat pe 16.06.2023 la 21:25. Actualizat pe 16.06.2023 la 17:10

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite și îndrăgite actriței, cântărețe și femei de televiziune din toate timpurile, care și-a construit pas cu pas cariera remarcabilă. Puțini știu, însă, că ea a muncit extrem de mult până a atins succesul cu adevărat. Vedeta a dezvăluit de curând când și-a început, de fapt, drumul în muzică.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com

Evoluția este diferită pentru fiecare om, iar când vedem uneori vedete pe micile ecrane putem trăi cu senzația că s-au născut sub o stea norocoasă și că nu au depus eforturi mari. Lumina orbitoare a reflectoarelor poate schimba realitatea, însă și să ne scape din vedere faptul că marile talente ale scenei au muncit, de fapt, enorm pentru a se bucura în prezent de succes răsunător.

Gabriela Spanic este unul dintre exemple. Puțini știu, dar vedeta a ajuns să facă performanță extrem de târziu raportat la momentul în care a început pregătirea. Dezvăluirea vine la scurt timp după ce actrița și-a anunțat noile proiecte în care va apărea.

Când și-a descoperit Gabriela Spanic vocația de cântăreață. Abia după 21 de ani a reușit să performeze

Gabriela Spanic a avut nevoie de 21 de ani pentru a face performanță în calitate de cântăreață. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită talentului, dar și a frumuseții sale peste care producătorii de pe piața filmului nu au putut trece cu vederea.

Vedeta a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii săi au fost curioși să afle când și-a început cariera muzicală Gabriela Spanic. Ea a mărturisit că debutul spectaculos l-a avut în muzică la vârsta de 35 de ani, însă a început de la 14 ani.

Citește și:

Ea a reușit să fie în prim-plan oriunde a participat și și-a făcut un nume cunoscut atât în lumea filmului, a muzicii, cât și în lumea televiziunii.

Citește și:

Dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

În articolul

Când și-a descoperit Gabriela Spanic talentul muzical. I-au trebuit 21 de ani ca să ajungă la performanță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp