Happy People
Carmen Salinas în depresie după moartea rudelor din cauza noului virus Covid-19

Publicat pe 20.01.2021 la 16:48. Actualizat pe 20.01.2021 la 16:56

Carmen Salinas a căzut pradă depresiei după marea suferință trăită în urma decesurilor din familia ei.

Carmen Salinas afectată de moartea rudelor ei

Profimedia

Anul 2020 a fost unul dintre cei mai grei și mai grei ani din viața lui Carmen Salinas, care se confruntă cu depresia. La fel ca mulți oameni din lume, el a concediat mai mulți oameni dragi , inclusiv fratele său Jorge, în vârstă de 93 de ani, și cumnata sa, María Eugenia Ríos, care a murit din cauza COVID-19.

Actrița spune că, din păcate, nu și-a putut lua rămas bun de la fratele ei, iar cumnata ei a reușit să spună doar câteva cuvinte înainte de a muri. Tristă și cu sufletul la gură, a vrut să le spună cititorilor noștri durerea.

Într-un interviu pentru tvynovelas, marea actriță și-a exprimat părerea despre nenorocirile trăite în anul precedent

2020 a fost foarte fatal pentru familia noastră. La începutul anului am pierdut doi veri, fiicele surorilor tatălui meu. Apoi nepotului meu Roberto; Avea 50 de ani și avea un infarct. Apoi unei nepoate care locuia în Mexicali; A suferit de diabet, i-au fost amputate ambele picioare și a murit.

Pe 12 noiembrie, fratele meu mai mare a murit, din cauza COVID-19, iar șase zile mai târziu, pe 18 noiembrie, soția sa a murit, tot de coronavirus.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Salinas (@carmensalinas_56)

Carmen Salinas a rămas o mare traumă adânca din cauza pierderii fratelui ei. Actrița nu a avut ocazia să-și ia rămas de la fratele ei. Imediat cum acesta a fost dus de urgență la spital din cauza compliacțiilor cu coronavirus, organismul lui Jorge Salinas a cedat. Jorge a trecut prin momente cumplite înainte de a se stinge din viața. Acesta nu-și mai recunoștea familia și nu mai avea puterea să vorbească.

Actrița a recunoscut că nu poate să mai iasă din casă. A simțit nevoia să se izoleze și să rememoreze momentele plăcute trăite cu cei dragi.

Port măsurile de securitate pe măsură ce autoritățile le sugerează; Bieți oameni care trebuie să meargă la muncă! Trăim vremuri foarte triste peste tot în lume; Nici nu mai poți merge la panteon.

Pe 30 decembrie, mama a avut ziua ei de naștere și nu am putut să o vizitez pentru a-i aduce flori.

Citește și:
În articolul

Carmen Salinas în depresie după moartea rudelor din cauza noului virus Covid-19

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp