Happy People
Cât de mare a crescut și cum arată acum fetița actriței Dulce Maria din telenovela Rebelde

Publicat pe 03.10.2024 la 09:53. Actualizat pe 03.10.2024 la 12:15

Celebra actriță Dulce Maria, din telenovela Rebelde, a postat pe contul ei de Instagram o serie fotografii din ultimele zile, iar fanilor le-au atras atenția imaginile cu fiica ei.

Dulce Maria

Profimedia

Dulce Maria, îndrăgita actriță de telenovele și cântăreața din trupa RBD, este o familistă convinsă și postează adesea imagini cu soțul ei și fiica lor, Maria Paula.

Cum arată acum fiica actriței Dulce Maria

Dulce Maria trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul mexican Paco Alvarez, iar fiica lor este energia și bucuria de care au nevoie în viețile lor, fiind binecuvântați să o aibă.

Citește și:

Micuța Maria Paula împlinește în curând 4 ani și îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale. Dulce Maria era doar cu un an mai mare decât ea, avea 5 ani, atunci când și-a început cariera și apărut în mai bine de 100 de reclame TV.

Dulce Maria, la vârsta de 38 ani, este o mămică implicată și încearcă să petreacă cu fiica ei cât mai mult timp atunci când nu e la filmări sau la studio.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Recent, artista împreună cu soțul ei au dus-o pe fiica lor Maria Paula la Disneyland și s-au bucurat împreună de o experiență inedită.

Fotografiile pe care actrița le-a postat sunt dovada că fiica ei s-a distrat de minune. Cele două s-au pozat costumate, purtând urechi de Mickey Mouse, zâmbind fericite la cameră.

Dulce Maria a mai postat o fotografie cu Maria îmbrăcată într-o rochie de prințesă superbă albastră. Artista e foarte mândră de fiica ei, mai ales că pare deja că are stofă de artistă.

Citește și:

Dulce Maria a ajuns să fie propulsată în carieră la o vârstă fragedă, de vreme ce la 11 ani, ea cânta deja în trupa KIDS. Mai târziu, la vârsta de 15 ani, a ajuns să cânte în trupa Jeans și abia în 2004 a câștigat faimă internațională atunci când a început să joace în telenovela Rebelde. Tot atunci a luat ființa trupa RBD care a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe mexicane, care a avut turneul de adio în 2023.

Dulce Maria se bucură și de o carieră muzicală solo, având 4 albume solo lansate, precum Extranjera - Segunda Parte (2011) Sin Fronteras (2014), DM (2017) and Origen (2021).

În afară de telenovela Rebelde, frumoasa actriță a mai jucat în Mentir para Vivir (2013), Corazón que miente (2016), Muy padres (2018) Más Allá de La Herencia (2020), Valentino, Be Your Own Hero Or Villain(2022) și Pienso en ti (2023).

Citește și:

Chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit că Dulce María și Anahí ar fi avut probleme în relația de prietenie și nu s-ar fi înțeles pe-atât de bine pe cât voiau ele să facă lumea să creadă, se pare că adevărul este departe de cel scris în presă.

“Any a fost aici. A fost foarte drăguță încă de când a aflat de sarcina mea, fiecare lucru și fiecare detaliu, îi mulțumesc foarte mult”, a povestit Dulce Maria într-un interviu despre perioada în care era însărcinată cu Maria Paula.

În articolul

Cât de mare a crescut și cum arată acum fetița actriței Dulce Maria din telenovela Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp