Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn și-au dat întâlnire cu copiii. Ipostazele emoționante în care au fost surprinși micuții

Publicat pe 01.04.2024 la 13:39 Actualizat pe 01.04.2024 la 14:24

Cele trei actrițe au legat o frumoasă relație de prietenie de-a lungul timpului. Au jucat împreună în telenovele de succes și astăzi petrec timp de calitate alături de copii.

actrițe care zâmbesc în fața camerei

Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn au legat o frumoasă relație de prietenie de-a lungul timpului

Profimedia Images

Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn sunt trei dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la ora actuală. Au fost colege și pe platourile de filmare, însă mai mult, în viața reală formează o prietenie de ani buni. În prezent, acestea se bucură de timp de calitate alături de familie.

Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn și-au dat întâlnire cu copiii

Clase 406 a fost prima telenovelă care i-a adus aproape pe faimoșii din Rebelde. Din distribuție au făcut parte Sherlyn, Anahi, Dulce Maria, Christian Chavez, Alfonso Herrera și mulți alții. Drama a avut premiera în 2002 și a avut un singur sezon. Ulterior, alături de Zoraida Gómez a început telenovela pentru adolescenți Rebelde. Cu toate că a reprezentat cu remake al producției argentiniene originale Rebelde Way, a reușit să o depășească în faimă și popularitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți dintre actorii din distribuția Clase 406, dar și Rebelde au rămas prieteni și astăzi. Printre aceștia se află Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn. Cele trei vedete au devenit mame și în prezent împărtășesc multe dintre trăirile vieții personale. Cu ocazia sărbătorilor Pascale catolice s-au reîntâlnit pentru a petrece timp de calitate împreună.

Citește și: Dulce María continuă să fie surprinsă de succesul pe care l-a avut RBD de-a lungul timpului. “Este ceva ce nu înțelegem, dar se întâmplă”

“Există un plan cu numele tău în mâinile lui Dumnezeu.”, a scris actrița Sherlyn pe contul personal de Instagram. La scurtă vreme, imaginea a fost distribuită și de celelalte două vedete, iar comentariile nu au întârziat să apară.

“Micuța arată degetele la fel ca Dulce”, “Așa cum e mama, e și fiica”, “Wow Dulce, Sher și Zori”, „Maria Paula este așa mare, cum trece timpul”, “Doamne ce iubiri”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Dacă artista RBD are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina de socializare, Sherlyn are peste 4 milioane, iar Zoraida Gómez peste 1 milion de fani. În ciuda succesulu pe care l-au întâlnit fiecare în drumul lor, au continuat să-și dedice timpul unei prietenii valoroase.

Dulce María, dezamăgită de unele persoane pe care le credea prietene

În timpul pandemiei de COVID-19, actrița și cântăreața Dulce María a trăit o situație ieșită din comun care a surprins-o. Vedeta a menționat că doar anumite persoane i-au fost alături în situațiile grele, iar atitudinea afișată de cei pe care îi credea prieteni, a dezamăgit-o.

Citește și: Acum 15 ani, RBD lansa ultimul disc “Para olvidarte de mi”. Două dintre piesele de pe album au fost compuse de Dulce María

“Ceva ciudat mi s-a întâmplat în această carantină. Am puține prietene, de exemplu Zori care e pe punctul de a naște și Sher care abia a devenit mamă, care într-o formă sau alta au fost alături, am comunicat mereu, fiecare cu procesul ei, dar împreună. Mi s-a întâmpla ca prietene pe care le credeam apropiate să mă dezamăgească, multă lume m-a dezamăgit, adevărul e că m-a durut mult.”, a spus vedeta, arată tvnotas.com.mx.

De asemenea, chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit că Dulce María și Anahí ar fi avut probleme în relația de prietenie, se pare că adevărul este departe de cel scris în presă.

“Any a fost aici. A fost foarte drăguță încă de când a aflat de sarcina mea, fiecare lucru și fiecare detaliu, îi mulțumesc foarte mult.”, a specificat artista.

În articolul

Dulce María, Zoraida Gómez și Sherlyn și-au dat întâlnire cu copiii. Ipostazele emoționante în care au fost surprinși micuții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x