Happy People
Cât de mult a crescut băiatul actriței Sherlyn, Sol din Cameleonii. Imaginea înduioșătoare cu fiul ei

Publicat pe 08.04.2022 la 16:22. Actualizat pe 08.04.2022 la 16:48

Cât de mult a crescut băiatul actriței Sherlyn. Imaginea înduișătoare cu micuțul.

Sherlyn este o actriță cunoscută la nivel internațional, care a ajuns la inimă publicului prin intermediul telenovelei Cameleonii, dar și prin participarea în producții de succes cum ar fi Marisol.

Actrița s-a făcut de a lungul timpului remarcată datorită talentului său și a carismei. Activitatea sa din carieră a ridicat-o la un nivel foarte înalt în topul celor mai buni actori, însă de când a devenit mămică această se preocupă mai mult de familie, chiar dacă încet, încet a revenit la activitățile de altădată.

Cum arată acum fiul actriței Sherlyn

Sherlyn a împărtășit cu fanii imagini cu băiatul său, iar aceștia s-au bucurat să vadă cât de mult a crescut. Actrița a adus pe lume în urmă cu doi ani primul ei băiețel. O perioadă s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a luat foarte serios rolul de mămică, însă acum a revenit în forță și face activități împreună cu fiul său în ochi pubilcului.

La 36 de ani Sol se poate mândri cu o familie fericită și cu o carieră răsunătoare în spate. Ea s-a fotografiat de curând alături de fiul său pe plajă. Actrița îl privește înduioșător, în timp ce micuțul se joacă cu nisipul. Postarea actriței a ajuns la peste 33.000 de aprecieri și a primit numeroase comentarii din partea celor care o urmăresc pe actriță.

Citește și:

Sherlyn Montserrat González Díaz a devenit cunoscută încă de mică în lumea muzicii și a actoriei. Artista a cochetat prin lumea artiștilor din adolescență când a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, La început, a fost lansat având un mare succes.

Citește și:

Mai târziu, Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

La 27 iulie 2009, telenovela Camaleones a avut premiera în Mexic, în care joacă cu Irvin "Pee Wee" Salinas, Belinda și Alfonso Herrera. Apoi a făcut parte din trupa cu același num. De asemenea, a jucat în seria Telehit Hoy soy Nadie (2012) și a jucat în romanul Amores Verdaderos (2013). S-a întors la televiziune în 2015, interpretând Magiști în Before Dead Than Lichita.

În articolul

Cât de mult a crescut băiatul actriței Sherlyn, Sol din Cameleonii. Imaginea înduioșătoare cu fiul ei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp