Cautare: 4473 rezultate dupa tagul "copil"

Star Matinal. Cum își răsfață Diana Dumitrescu băiețelul

acum 1 zile

De când a născut, Diana Dumitrescu este cu totul şi cu totul o altă persoană. Regina telenovelelor radiază la propriu, iar imaginile surprinse de către paparazzi dovedesc acest lucru.

Cum îi învățăm pe cei mici matematică

acum 3 zile

Ruxandra Luca, specialistul pe parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum putem să-i facem pe cei mici să învețe ușor matematică.

Neatza cu Răzvan și Dani. Francesco Dan, cel mai simpatic MiniRăzvan

acum 3 zile

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrieri pe: https://a1.ro/neatza/mini-razvan-mini-dani/

Cum arăta blocul studioul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani în anul 1959

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", o poză cu Piață Chibrit, locul unde se află platoul "Neatza cu Răzvan și Dani".

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Un bebeluș începe să latre să-și ajute prietenul în disputa cu un câine

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", modul în care un bebeluș își ajută cel mai bun prietenul, un câine, în dispută cu un alt patruped.

Agenția Vip. Keo face primele declarații despre cel de-al doilea copil

acum 4 zile

Keo, pregătit să devină din nou tătic? Artistul face primele declaraţii despre cel de-al doilea copil! Fetiţa îi calcă pe urme cântăreţului! La doar un an, micuţa pare să-i moştenească talentul tatălui şi cântă de mama focului.

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 6. Robert este tatăl copilului Ioanei: V-ați grăbit cu căsătoria!

acum 4 zile

Au sosit rezultatele testului de paternitate. Ioana și Andrei află cu Robert este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece Ioana.

Star News. Cristian Daminuță, în culmea fericirii. Băiatul lui a împlinit o lună

acum 4 zile

Cristian Daminuță este în culmea fericirii. Băiatul lui a împlinit o lună, de când a venit pe lume. Vedem, chiar acum, ce mesaje emoţionante i-au transmis părinţii, dar şi ce a declarat fotbalistul, despre viaţa de tătic.

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 5. Ioana vrea să știe cine este tatăl copilului ei: Vreau să facem un test de paternitate!

acum 4 zile

Ioana vrea să afle cine este tatăl copilului ei, Andrei sau Robert. Tânăra este hotărâtă să facă un test de paternitate ca să dezlege misterul.

Jimmy Dub își botează fetița! Vezi aici tortul micuței Celine Marie!

acum 5 zile

Mai sunt câteva zile până la botezul anului. Jimmy Dub își botează fetiță. Părinții împreună cu nasul Connect-r au fost să aleagă tortul micuței Celine Marie!

Acces Direct. Drama mamei Daniela îți va rupe sufletul: Nu pot să-mi mai văd copilul

acum 5 zile

O femeie de 33 de ani susține că fostul soț ar fi bătut-o și a dat-o afară din casă. Motivul ar fi fost o relație extraconjugală, fostul soț și-ar fi adus amanta în casă să îi crească copilul. Tânăra mămică spune că fostul soț nu i-ar permite să își vadă copilul, un...

Acces Direct. Mamă bătută și alungată din casă pentru altă femeie?: M-a lovit de foarte multe ori

acum 5 zile

Adoarme cu gândul la fiul ei şi se trezeşte cu ochii în lacrimi, atunci când îşi dă seama că va mai trece o zi în care nu-şi va îmbrăţişa copilul. Încă una pe lângă cele 122 de zile câte ar fi trecut de când mama Daniela nu şi-ar mai fi luat copilul acasă. Femeia de 33 de...

Puya, interviu necenzurat despre rolul de tată!

acum 5 zile

Viaţa băiatului de cartier, Puya, s-a schimbat radical! Rapper-ul a oferit un interviu exclusiv despre noul său rol, cel de tată!

Cum prevenim și tratăm gripa la copii. Medicul Mihai Craiu, sfaturi la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 6 zile

Medicul Mihai Craiu ne spune, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, cum prevenim și tratăm gripă la copii.

Copii, nu încercați asta acasă! Eduard Mihail, un potențial miniDani, era să spargă un televizor din cauza lui Dani Oțil!

acum 6 zile

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani. Înscrieri pe: https://a1.ro/neatza/mini-razvan-mini-dani/

Acces Direct. Ilinca Stegaru, mama lui Viorel, vrea să afle cine este tatăl nepoatei sale: Chiar dacă o să aflu că nu e a fiului meu, tot la mine o să rămână. Țin la acest copil!

acum 6 zile

Relaţia Veronicăi cu soacra ei stă pe un butoi de pulbere. Ilinca Stegaru, mama lui Viorel, a venit la Bucureşti ca să afle cine este tatăl nepoatei sale. Aşa că femeia a dus-o pe cea mică la o clinică de specialitate unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru ca specialiştii să...

Viorel îi pregătește lovitură fatală lui Marian! Testul poligraf!

acum 10 zile

Tânărul care a tulburat liniştea cuplului Vulpiţa-Viorel a fost la detectorul de minciuni! Când s-a întâlnit prima dată cu Veronica? E posibil ca după întâlnirea lor secretă, fata să fi rămas gravidă? Pregăteşte-te să afli tot adevărul!

Vulpita și Viorel Stegaru, rafale de acuzații scandaloase!

acum 10 zile

Tensiune maximă între soţii Stegaru şi amantul Marian! Veronica şi Viorel aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul testului poligraf la care a fost supus astăzi, Marian! Asta după ce tânărul a afirmat că fiica lui Viorel ar putea fi, de fapt, a lui. Cei doi soţi sunt mai uniţi ca...

Se topeşte pe picioare de dorul fiului! Mama Carmen face acuzaţii fără precedent la adresa tatălui copilului

acum 10 zile

Cu lacrimi în ochi spune că simte cum viaţa i se scurge din trup de dorul fiului său. Carmen-Magdalena Mavrodin susţine că, de mai bine de un an, nu şi-ar mai fi văzut copilul. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu ar fi lăsată! Acuză femeia! Iar dacă vă întrebaţi de cine? Ei...

Star Matinal. Sânziana Buruiană, secrete din căsnicie și viața de familie: Soțul meu ar vrea să facem al doilea copil

acum 10 zile

Fiica Sânzianei Buruiană, pasiune impresionantă. Şi nu, nu e vorba despre modă. Ce talent are micuţa aflaţi, în direct.

1
2
3
4
5
»