Happy People
Cât de mult a crescut băiețelul lui Sherlyn. Copilașul a devenit un cavaler în adevăratul sens al cuvântului

Publicat pe 01.10.2022 la 13:05. Actualizat pe 01.10.2022 la 13:30

Sherlyn Gonzalez este o actriță cunoscută la nivel mondial care și-a câștigat popularitatea datorită rolului din telenovela Cameleones. După nașterea băiețelului său, acum doi ani, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor, însă se pare că în ultima perioadă apare tot mai des în atenția publicului.

Sherlyn

Getty

Chiar dacă de-a lungul carierei Sherlyn s-a bucurat de foarte mult succes, fiind apreciată pentru rolurile pe care le-a jucat, odată cu nașterea fiului său, acesta a câștigat prioritate. Rolul de mamă i-a ocupat marea majoritate a timpului, actrița dedicându-se în totalitate familiei.

Cum arată băiețelul lui Sherlyn Gonzalez la doi ani

Recent, actrița a publicat pe pagina sa de Instagram câteva imagini cu fiul său. Fanii au fost încântați să vadă cât de mult a crescut băiețelul, dar s-au bucurat și de faptul că Sherlyn și-a reluat viața publică, împărtășind tot mai des astfel de momente din familie.

O postare cu fiul său pe plajă în timp ce actrița îl privește înduioșător a adunat peste 33.000 aprecieri și mii de comentarii din partea comunității online a vedetei.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn Gonzalez (@sherlyny)

Citește și:

Cum a evoluat cariera lui Sherlyn Gonzalez

La 36 de ani aceasta se poate mândri cu o familie fericită, dar și cu ani frumoși de carieră. TVhappy.ro menționează că prima dată Sherlyn a devenit cunoscută în lumea muzicii. În adolescență a câștigat un concurs local numit Let's Play and Sing, și s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz.

Au urmat anii de actorie. A jucat alături de mari actori, având roluri importante în diverse telenovele și filme, printre acestea: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

Citește și:

Totuși, telenovela Cameleones, lansată pe marile ecrane în 2009 este cea care i-a oferit rolul ce îi va aduce cele mai mari laude și aprecieri.

În articolul

Cât de mult a crescut băiețelul lui Sherlyn. Copilașul a devenit un cavaler în adevăratul sens al cuvântului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp