Burak Özçivit depășește așteptările fanilor în cel mai recent serial. Ce imagini a postat îndrăgitul actor pe internet

Publicat pe 30.09.2022 la 11:16 Actualizat pe 30.09.2022 la 12:16

Burak Özçivit depășește așteptările fanilor în cel mai recent serial. Ce imagini a postat îndrăgitul actor pe internet.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou de culoare albastru închis

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Getty Images

Burak Özçivit se află pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor atunci când vine vorba despre actori cunoscuți din Turcia. De altfel, există și motive bine întemeiate pentru care se întâmplă acest lucru, asta pentru că vedeta surprinde cu fiecare ocazie. În cel mai recent serial care îl aduce în fața telespectatorilor sub lupa de protagonist, le depășește așteptările producătorilor dar și celor care îl îndrăgesc.

Burak Özçivit depășește așteptările fanilor în cel mai recent serial

“Kuruluş Osman” este serialul care îl aduce și de această dată pe Burak Özçivit în atenția fanilor. O capodoperă care timp de patru sezoane a reușit să uimească, atât prin prezența îndrăgitului actor, cât și prin scenariul foarte bine pus la punct. Există multe aspecte pozitive care au reușit să facă din această producție una de succes, iar vedeta de origine turcă are o mare contribuție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru cei mai puțin familiarizați, Burak Özçivit a început pregătirile pentru rolul de protagonist cu 1 an înainte de a începe filmările, fiind foarte bine informat asupra muncii pe care urma să o presteze pentru publicul telespectator. Deși primul sezon al serialului a avut foarte multe lacune, iar mulți l-au criticat chiar din primul episod, pe măsură ce timpul a trecut situația s-a schimbat. La început, acesta a fost comparat cu Engin Altan Düzyatan, actorul principal din “Diriliş Ertuğrul”.

Citește și: Alina Boz și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto. Cum a pozat vedeta din “Furtună pe Bosfor”

În cel de-al doilea sezon, lucrurile s-au schimbat considerabil, iar fanii au observat o îmunătățire pe care au ținut să o comenteze și pe internet. Cel de-al treilea sezon le-a adus o surpriză uriașă, iar acum totul pare să meargă pe o pantă ascendentă. Potrivit Seriesturkish.com, cel de-al patrulea sezon poate fi numit o capodoperă, atât datorită rolului, cât și poveștii. Deși la momentul actual a apărut doar un trailer al sezonului, se poate vedea cu ușurință faptul că actorul și-a pus tot talentul la bătaie.

Burak Özçivit va deveni tătic pentru a doua oară

Mehmet Bozdağ continună să investească în serialul care l-a făcut celebru pe Burak Özçivit și astfel calitatea secvențelor se poate vedea cu ochiul liber. Producătorul a renunțat la seria “Destan” pentru cea în care Burak Özçivit are rolul de protagonist, iar astfel s-au observat multe diferențe.

În cel de-al patrulea sezon există un decor nou, o nouă poveste și multe surprize anticipate cu actori mari care vor avea o influență pozitivă. Din distribuție mai fac parte și Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar și Miray Akay.

Pe lângă planurile profesionale, Burak Özçivit surprinde și cu viața sa personală. Actorul de origine turcă va deveni tătic pentru a doua oară după ce micuțul Karan a venit pe lume în 2019. Vestea că un al doilea copil îi va lumina viața de acum înainte a venit la scurt timp după ce anunțul a fost dezvăluit chiar de către doctori. Astfel, părinții celebri s-au arătat de-a dreptul mirați de situația care s-a creat.

Citește și: Gizem Arıkan a îmbrăcat un hanorac simplu, dar a reușit și de această dată să impresioneze fanii. Zâmbetul vedetei din “Păsări rănite” a devenit molipsitor

Burak Özçivit are peste 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, loc în care obișnuiește să-și țină fanii la curent cu cele mai inedite proiecte ale sale.

În articolul

Burak Özçivit depășește așteptările fanilor în cel mai recent serial. Ce imagini a postat îndrăgitul actor pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x