Happy People
Ce fotografie a publicat Ozge Yagiz, după o perioadă de absență din mediul online. Actrița din "Jurământul" și-a surprins comunitatea

Publicat pe 02.07.2023 la 20:00. Actualizat pe 02.07.2023 la 15:47

Ozge Yagiz a revenit la activitatea ei din mediul online după o perioadă de absență. Vedeta a postat o imagine care stârnește curiozitatea fanilor.

Ozge Yagiz

TV Happy

Frumoasa actriță de origine turcă, Ozge Yagiz, a luat o pauză de la activitatea din mediul online. Numeroasele proiecte în care este implicată, filmările pentru serialul „Baba” și statutul de parteneră îi consumă tot timpul.

Deși a mai postat pe pagină câteva poze, majoritatea dintre ele fiind de la ședințe foto pentru diverse campanii, vedeta nu a mai apărut în story de ceva timp, așa cum își obișnuise fanii. Actrița este o prezență destul de activă pe Instagram, acolo unde a adunat o comunitate de peste trei milioane de fani cu care împărtășește zilnic diverse momente, gânduri și imagini.

Ozge Yagiz o postat prima fotografie, după o pauză de la rețelele de socializare

După câteva săptămâni de pauză, spre marea bucurie a fanilor, Ozge Yagiz a postat o nouă poză în story. Fanii au fost încântați să o revadă, dar au devenit și curioși. Vedeta a postat un selfie care îi surprinde de aproape chipul. Cu un machiaj lejer, etalând un zâmbet subtil, actrița afișează o mimică gânditoare și pare a fi cu mintea în altă parte.

Citește și:

Ozge Yagiz a atașat și un emoticon cu o lună, semn că vedeta se pregătește de culcare.

Ozge Yagiz este una dintre cele mai iubite vedete din cinema din Turcia care a avut roluri importante în numeroase seriale, cele mai cunoscute fiind cel din serialul „Jurământul” la care vedeta a renunțat în cel de-al treilea sezon și cel din serialul „Baba” care este difuzare.

Citește și:
În articolul

Ce fotografie a publicat Ozge Yagiz, după o perioadă de absență din mediul online. Actrița din "Jurământul" și-a surprins comunitatea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp