Özge Yağız a îmbrăcat o rochie neagră, decupată și s-a lăsat fotografiată astfel. Geanta este accesoriul care a reușit să atragă atenția

Publicat pe 24.11.2022 la 10:45 Actualizat pe 24.11.2022 la 11:44

Ozge Yagiz a îmbrăcat o rochie neagră, decupată și s-a lăsat fotografiată astfel. Geanta este accesoriul care a reușit să atragă atenția.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız din "Jurământul" a îmbrăcat o rochie neagră, decupată și s-a lăsat fotografiată astfel

Happy Channel

Özge Yağız s-a născut pe 26 decembrie 1997 în Turcia și a devenit cunoscută odată cu rolul său din serialul “Jurământul”. Alături de Gokberk Demirci a format un cuplu atât pe platourile de filmare cât și în afara lor, iar vestea că împreună vor ajunge la altar a circulat peste tot în lume. Cu toate acestea, despărțirea a survenit în vara acestui an fiind o surpriză pentru fani. Ca o întâmplare neprevăzută, cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă și au reușit să-și mai ofere o șansă.

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie neagră, decupată, și s-a lăsat fotografiată astfel

A revenit în atenția publicului odată cu schimbările pe care le-a oferit publicului larg în mediul online de-a lungul timpului. A început ca o actriță timidă pe platourile de filmare “Jurământul” și acum se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Cu toate că a părăsit proiectul care a făcut-o celebră, asta nu a oprit-o să-și continue visul de a fi o actriță de succes. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori le prezintă internauților și latura sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și decupată în partea abdomenului, așa a apărut vedeta din “Jurământul” în cea mai recentă fotografie. Geanta a reușit să atragă atenția, dar fiind faptul că detaliile strălucitoare au ieșit fără doar și poate în evidență. De asemenea, doar o mână i-a fost acoperită, ceea ce a făcut ținuta și mai deosebită. Peste 4 mii de comentarii a primit.

Citește și: Toprak Can din „Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet. Ce ținută a decis să poarte actorul

“Ești ca o prințesă”, “Ești o adevărată regină”, „Elegantă”, „Absolut minunat”, „Bine ai revenit, frumoasa noastră”, au fost cuvintele urcat de fani pe profilul său. Pentru cei care nu cunosc acest detaliu despre ea, înainte de a deveni actriță a fost dietician. Și-a deschis ușile faimei odată cu rolul din “You name it”. A venit mai apoi succesul “Jurământul” și astfel numele de Özge Yağız este în prezent pe buzele tuturor.

Diferențele dintre Özge Yağız din trecut și cea din prezent

Dacă acum Özge Yağız este printre cele mai urmărite vedete din online, în trecut vedeta abia se acomoda cu celebritatea. Fanii au observat și schimbări pe care aceasta le-a arătat fără doar și poate în postările sale. Știm deja că este pasionat de sport și viață sănătoasă, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” nu renunță la întâlnirile romantice. Actrița a postat dovezi în mediul online

Printre proiectele sale profesionale s-a numărat și filmul animat „Yunus Child”, acolo unde Özge Yağız a fost vocea personajului “Mia”. A vorbit despre experiența sa și despre încercarea de a construi un altfel de rol.

“Când a venit oferit nu voiam să mă implic. Pe moment am zis că e în regulă pentru că-mi place să încerc lucruri noi. Apoi mi-am dat seama că era un film animat și mi-am dat seama că sunt și mai încântată. Iubesc animațiile și cred că pe acesta l-aș vedea de 4 – 5 ori. M-am entuziasmat și mai tare când am aflat că voi fi vocea unei fetițe.”, a spus actrița din “Jurământul” și “Baba”.

În articolul

Özge Yağız a îmbrăcat o rochie neagră, decupată și s-a lăsat fotografiată astfel. Geanta este accesoriul care a reușit să atragă atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x