Happy People
Ce mai face și cum arată Leticia Calderon, actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald. Acum are 53 de ani

Publicat pe 14.09.2021 la 13:38. Actualizat pe 14.09.2021 la 16:31

Leticia Calderon, actrița care a interpretat-o pe Esmeralda, a cucerit milioane de oameni din întreaga lume cu ochii săi verzi. Acum, arată incredibil la 53 de ani, însă timpul și-a spus cuvântul pentru cea care impresiona cu frumusețea răpitoare.

Leticia Calderon, actrița Esmeralda

TV Happy

Esmeralda, așa cum o știu fanii din întreaga lume, s-a născut pe data de 15 iulie 1968, în Guaymas, Mexic.

De-a lungul carierei sale a adunat multe producții în portofoliul personal, „Esmeralda” fiind una dintre marile telenovele care i-au consacrat drumul în actorie.

Esmeralda a impresionat cu povestea tinerei oarbe cu ochi fermecători. Telenovela Esmeralda a fost prima producție de succes a regizorului Salvador Mejia, cel care a pus în scenă și „Rosalinda”, „O lume a fiarelor” sau „Focul iubirii".

Drumul către succes a fost pavat cu mii de ore de muncă, dăruire și ambiție.

Cum arată la 53 de ani Esmeralda, Leticia Calderon

Trecerea anilor și-a spus cuvântul pentru cea care era atât de frumoasă în tinerețe, însă, așa cum fiecare vârstă are farmecul ei, Leticia Calderon are o frumusețe specială.

Ochii săi au rămas la fel de frumoși, dar tenul a fost brăzdat de timp, de emoții și de tot ce a trăit.

Citește și:

Leticia Calderon strălucește și are o viață împlinită. Aceasta este fermecătoare și exprimă multă feminitate și putere.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Frumoasa blondă cu ochii verzi s-a confruntat cu multe greutăți de-a lungul vieții. Pentru cariera de actriță și rolurile ei faimoase din El camino secreto, La indomable, Prisionera de amor, El diario de Daniela, Laberintos de pasion și multe altele.

Leticia a câștigat în 1984 premiul cea mai bună actriță în rolul de debut pentru Amalia Batista, iar în 2000 a câștigat premiul cea mai bună actriță în rol principal pentrul rolul din Laberintos de pasion.

În articolul

Ce mai face și cum arată Leticia Calderon, actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald. Acum are 53 de ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp