Happy People
Ce reacție a avut Demet Özdemir când a fost întrebată despre nuntă. Iubitul ei a făcut declarații surprinzătoare

Publicat pe 26.05.2022 la 21:04. Actualizat pe 27.05.2022 la 13:43

Fanii așteaptă cu nerăbdare nunta celebrului cuplu, însă sunt ținuți pe jar! Celebra actriță Demet Özdemir și iubitu ei Ozhan au fost întrebați de jurnaliști despre planurile de viitor dar ei au fost extrem de duri.

Fanii cuplului au răsuflat ușurați când Oğuzhan Koç și-a cerut iubita în căsătorie în februarie anul trecut şi a primit răspunsul „Da” de la Demet Özdemir, însă ei nu vor să ofere nicio infromație!

De curând, cei doi au acordat un interviu, dar au fost foarte reticenți și duri la întrebările legate de nuntă

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç (Ozhan), iubitul ei, reacții furibunde la adresa jurnaliștilor

„Când ați stabilit data nunții? Nunta va fi la Çeșme?”, a întrebat jurnalista. Ozhan, iubitul lui Demt Ozdemir, a răspuns pe un ton puțin nervos și sarcastic, potrivit Tv Mania: „Nu am stabilit niciodată data nunții. Cât despre dacă va fi la Çeșme, se pare că ați decis deja. Spuneți-ne când va avea loc nunta și unde, ca să ne pregătim și noi.”

Demet Ozdemir era filmată în timp ea îl ținea de mână pe Ozhan și își ascundea cealaltă mână. Întrebată despre inel, actrița a spus: „Uite, îmi ascund mâna ca să nu vezi verigheta, așa că noapte bună”, potrivit aceleași surse.

Citește și:

Cuplul este așteptat să se căsătorească în vară. Demet Özdemir a făcut o declarație luna trecută; „Nu am luat o decizie cu privire la dată, dar am spus că o vom face cât de curând”.

Demet Özdemir, care se află în prezent pe platourile de filmare ale serialului numit Dünyayla Benim Aramda (Între lume și mine), filmată pentru Disney Plus, nu vrea să coincidă cu nunta sa, de aceea însă este în așteptare. Cert este că nu vrea să suprapună cariera cu viața personală.

Citește și:
În articolul

Ce reacție a avut Demet Özdemir când a fost întrebată despre nuntă. Iubitul ei a făcut declarații surprinzătoare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp