Cautare: 2881 rezultate dupa tagul "nunta"

Nuntă la lumina lunii! Mirii care își doresc o ceremonie specială aleg locațiile în aer liber

acum 1 ore

Nunta în natură, sub cerul liber, schimbă tradiţia nunţilor la cort! Tot mai mulţi români îşi unesc destinele în pădure, pe plajă sau pe marginea piscinei. Şi apoi petrec până dimineaţa la lumina lunii.

Imagini de la parastasul Denisei Răducu! Familia artistei a pregătit un meniu ca la nuntă

acum 3 ore

S-a împlinit un an de când Denisa Răducu a încetat din viaţă, iar părinţii şi apropiaţii i-au făcut parastas! Avem imagini şi declaraţii, în premieră, de la slujba de pomenire a regretatei cântăreţe.

Monica tatoiu, înșelată de soț în noaptea nunții ”tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta în vestiar”

acum 3 zile

Monica Tatoiu, înşelată în noaptea nunţii! Iar cel care l-a găsit pe soţul ei cu amanta a fost chiar tatăl vedetei. Doamna de fier a showbizz-ului românesc a spus de ce i-a ascuns acest lucru şi cum a aflat povestea.

Imagini unice de la nunta de perle a Monicăi Tatoiu: "Cu Tatoiu a fost cu adevărat dragoste"

acum 3 zile

Imagini unice de la nunta de perle a Monicăi Tatoiu. Femeia de afaceri vorbește cu drag de relația pe care o are cu soțul ei.

În drum spre cumpărături, Coana Mița o descoase pe Gina Pistol: „O să ne chemi la nunta ta?”

acum 5 zile

În drum spre cumpărături, Coana Mița o descoase pe Gina Pistol. „O să ne chemi la nunta ta?”, a întrebat-o zâmbind Coana Mița.

A fost plan roşu de salvare la o nuntă în staţiunea Durău. 18 oameni au fost răniţi după ce o balustradă a cedat, iar terasa pe care se aflau nuntaşii s-a prăbuşit cu tot cu ei

acum 5 zile

Terasa unei pensiuni din Staţiunea Durău s-a prăbuşit cu tot cu invitaţii la nuntă. 18 oameni au fost răniţi după ce au căzut de la aproape trei metri înălţime, în timpul petrecerii. Pentru salvarea lor, s-a activat planul roşu, şi zeci de echipaje din şase judeţe au fost alarmate.

Nuntă mare în Showbiz! Mirele, un Vip din lumea muzicii

acum 5 zile

Delia, Inna, Irina Rimes şi nu numai au petrecut pe rupte azi noapte! A fost nuntă mare în showbiz, iar mirele e un personaj important în muzica românească. Cele mai tari vedete s-au destrăbălat departe de ochii curioşilor

Incident grav la o nuntă în staţiunea Durău

acum 5 zile

Petrecerea s-a întrerupt brusc după ce terasa localului s-a prăbuşit, cu tot cu oamenii care se aflau acolo. 18 nuntaşi au ajuns la spital, iar trei dintre ei sunt în stare gravă. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Pentru că a fost vorba de un număr atât de mare de...

Nunta unui poliţist din Făgăraş s-a încheiat dramatic. Mireasa şi aproape 30 de invitaţi au fost luaţi în noapte cu salvările

acum 6 zile

O nuntă a fost oprită de zgomotul sirenelor. Alerta s-a declanşat în noapte, într-un restaurant dintr-un sat din Braşov, unde mireasa şi 30 de invitaţi au început să se simtă rău. Ceea ce trebuia să fie cel mai fericit moment al vieţii lor s-a transformat într-un coşmar pentru un...

Imagini fabuloase de la cea mai tare nuntă

acum 6 zile

O femeie norocoasă s-a căsătorit cu unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Planetei şi au făcut din cea mai importantă zi din viaţa lor una despre care să se vorbească mult şi bine!

Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții

acum 6 zile

Lidia Fecioru și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții.

Adina Bourceanu, mărturisiri emoționante despre nunta de basm

acum 9 zile

Adina Bourceanu a explicat cum a fost nunta sa cu forbalistul Alex Bourceanu, care a avut luna trecută în Grecia.Cei doi sunt împreună de 15 ani și au doi copii.

Nuntă de vis în Thailanda, pentru doi tineri milionari

acum 12 zile

Nuntă superbă în Thailanda. Mirii au ales o locaţie de vis, iar ceremonia a fost una impresionantă.

Roxana Vaşniuc a prins buchetul la nunta unei prietene

acum 14 zile

Roxana Vaşniuc se mărită! Blondina a prins buchetul, seara trecută, la nunta unei prietene! Şi bucuria a fost atât de mare, încât a dat fuguţa la iubitul ei, care era de faţă, ca să îl sărute cu foc.

Campionul Leonard Doroftei şi soţia, 24 de ani de la nuntă

acum 14 zile

Campionul Leonard Doroftei şi soţia împlinesc 24 de ani de la nuntă! Cei doi au povestit, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, cum au reuşit să ajungă aici, ce fac atunci când trec prin momente de cumpănă, dar şi despre cei trei copii ai lor!

Adelina și Cristi Chivu, 10 de ani de la nuntă

acum 14 zile

Cristi Chivu şi Adelina au aniversat un deceniu de când sunt soţ şi soţie! Bucuria a fost una de nedescris pentru întreaga familie!

Vlogger spceial pentru nunți. O tânără din Târgul Mureș și-a făcut primul vlog de nuntă în limba română

acum 18 zile

O tanară în vârstă de 29 de ani din Târgu Mures a făcut primul vlog de nuntă în limba română! Ideea i-a venit în timp ce-şi pregătea nunta ei şi nu găsea informaţiile de care avea nevoie decât pe site-uri în limba engleză.

Cea mai tare nuntă din Armenia. Mireasa a purtat o rochie impresionantă

acum 18 zile

Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care mirii au pășit timizi în fața altarului.. După ce și-au unit destinele, mirii și invitații au mers la restaurant, acolo unde aveau să se distreze până în zori. Decorul era unul de poveste, iar sala era plină...

Doi miri din Suceva au înfruntat dezastrul rămas în urma inundaţiilor

acum 18 zile

Doi miri din Suceva au înfruntat dezastrul rămas în urma inundaţiilor şi au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, pentru a ajunge în biserica unde urmau să se cunune. Este o dovadă că viaţa merge înainte şi că trebuie să găsim în noi puterea de a ne bucura de ea....

Nuntă printre puhoaie. Mirii au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie

acum 19 zile

Doi tineri din Suceva au înfruntat dezastrul rămas în urma inundaţiilor şi au mers pe jos, printre copaci căzuţi şi prin noroaie, pentru a ajunge în biserica unde urmau să se cunune. E o dovadă că viaţa merge înainte şi că trebuie să găsim în noi puterea de a ne bucura de ea.

1
2
3
4
5
»