Cautare: 2772 rezultate dupa tagul "nunta"

Nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, în ochii criticilor

acum 4 ore

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

S-a scris istorie la nunta regală de la Windsor! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit într-o ceremonie multiculturală

acum 4 ore

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. Meghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Adina Bourceanu, imagini de la petrecerea burlăcițelor!

acum 6 ore

Mai sunt doar câteva zile până când Alex şi Adina Bourceanu vor spune "Da" în faţa ofiţerului stării civile, iar dacă celebrul fotbalist nu a avut până acum parte de petrecerea burlacilor, soţia lui s-a distrat de minune cu prietenele sale. După ce şi-a făcut o schimbare radicală...

Răzvan Simion a participat la nunta regală: ”Am stat cu familia miresei”

acum 6 ore

Răzvan Simion susține că a participat la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta prezintă și o poză în care apare alături de familia regală.

Cele mai spectaculoase imagini de la nuntă Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 1 zile

O lume întreagă a stat cu ochii pe familia regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit! Mirii şi-au unit destinele într-un cadru de vis, iar la ceremonia religioasă au asistat foarte multe celebrităţi.

Prinţul Harry, răsfățatul Prințesei Diana

acum 1 zile

Considerat faţa modernă a Familiei Regale Britanice, nonconformistul Prinţ Harry zguduie din temelii cutumele din Regat. Cu un umor debordant moştenit de la Prinţesa Inimilor, cu răzvrătirea împotriva regulilor de la Palat, dar cu o inimă generoasă în care e loc pentru toţi orfanii...

Nunta dintre Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle a intrat în istorie

acum 1 zile

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle au intrat în istorie, cu o nuntă ca în poveşti, care a emoţionat milioane de oameni, de pe toată planeta. eghan, mireasa care a adus la Windsor influenţe de peste ocean, a strălucit într-o o rochie mai simplă decât se aştepta...

Dress Code-ul de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

acum 2 zile

Alexandru Ciucu s-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie!

acum 2 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie! Femeia l-a urmărit toată ziua şi nu s-a lăsat până nu s-a aşezat în genunchi în faţa celui mai renumit bucătar.

Invitați de onoare la nunta Prinţului Harry

acum 2 zile

Peste două mii de britanici vor fi martori la nunta Prinţului Harry. Şi alte milioane de oameni din întreaga lume vor urmări ceremonia în direct. Pe lista invitaţilor la recepţia exclusivistă organizată de Prinţul Charles se află însă un număr restrâns de personalităţi. Doar 600...

Toți ochii pe nunta regală. Orașul Windsor a devenit neîncăpător

acum 2 zile

Mai sunt doar câteva ore până la cel mai aşteptat moment al anului. Aproape trei miliarde de oameni vor sta, mâine, cu ochii aţintiţi spre Castelul Windsor, unde Prinţul Harry şi Meghan Markle vor spune "DA". Între timp, super-staruri de peste ocean au sosit deja în Regat. Mii de fani...

Când se căsătorește Diana Munteanu. Carmern Harra: ”În 2019 mă vei invita la nuntă”. Reacția vedetei, de milioane!

acum 3 zile

Prezicătoarea Carmern Harra susține că Diana Munteanu se va căsători anul următor! Reacția vedetei, de milioane!

Mirii care și-au surprins invitații la petrecere. Mireasa a purtat o rochie simplă, dar cu mult bun gust

acum 3 zile

Mireasa a purtat o rochie tip sirenă cu dantelă care îi punea în evidență formele. Pe rochie erau aplicate multe pietre prețioase.

Vanessa şi-a însurat băiatul! A făcut nunta cu crocodili la proţap!

acum 3 zile

În mijlocul săptămânii, a fost nuntă mare şi exotică în Capitală! Vanessa şi-a însurat băiatul aşa că luxul, opulenţa, diamantele şi alte pietre preţioase nu au lipsit de la marele eveniment!

Nuntă cu crocodili la proțap! Florin Salam și Adrian Minune au făcut spectacol

acum 4 zile

Vanessa şi-a însurat băiatul aşa că luxul, opulenţa, diamantele, şi alte pietre preţioase, nu au lipsit de la marele eveniment!

Florin Salam şi Adrian Minune, show la o nuntă unde s-a mâncat crocodili la proţap!

acum 4 zile

Nuntă cu crocodili la proţap! Florin Salam şi Adrian Minune au făcut show pentru fiul Vanessei! Imagini de senzaţie de la petrecerea care a şocat toată suflarea, vedeţi la matinal!

Nuntă de poveste a unui celebru fotbalist. Ce rochie a ales mireasa să poarte

acum 4 zile

Nunta mare în showbiz! Unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti s-a căsătorit cu femeia visurilor sale!

Andreea Marin, pregătită de o nouă nuntă?: ”Chiar dacă mă văd mai rar cu omul pe care îl iubesc, el e trup și suflet lângă mine”

acum 4 zile

Andreea Marin şi-a regăsit echilibrul la 43 de ani! Acum iubeşte şi este iubită, şi pare a fi mai împlinită ca oricând! Într-un interviu exclusiv, vedeta ne-a vorbit despre relaţia cu iubitul său.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu nu se mai mărită! Şi-a anulat nunta pe ultima sută de metri!

acum 5 zile

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu nu se mai mărită! Şi-a anulat nunta pe ultima sută de metri!

”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

acum 6 zile

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle. Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV