Happy People
Ce urmează pe plan profesional pentru Christopher Uckermann după fenomenul RBD. Artistul a lansat o piesă cu un mesaj puternic

Publicat pe 29.08.2024 la 11:43. Actualizat pe 29.08.2024 la 12:15

Christopher Uckermann este unul dintre artiștii RBD îndrăgit de o lume întreagă. După turneul de ADIO din 2023 acesta le-a promis fanilor că va reveni cu un proiect doar al lui.

Ce urmează pe plan profesional pentru Christopher Uckermann după fenomenul RBD

Getty Images

După finalul grandios al turneului RBD din 2023, Christopher Uckermann a decis că nu este cazul să se oprească. Artistul și-a dorit o carieră solo și astfel a pornit pe acest drum. A lansat o piesă și a oferit mai multe detalii despre ce se va întâmpla cu el și colegii săi în viitor.

Ce urmează pe plan profesional pentru Christopher Uckermann după fenomenul RBD

Christopher Uckermann a devenit cunoscut în toată lumea odată ce a început să joace în telenovela Rebelde. Din 2004, viața lui s-a transformat complet. A fost printre personajele principale, un băiat de liceu care avea tot ceea ce își putea dorea mai puțin dragostea tatălui său. Cu toate acestea, la Elite Way School a reușit să găsească prieteni adevărați, dar și o parteneră pe măsură, Roberta Pardo ( Dulce Maria). În cele din urmă, viața s-a schimbat cu totul.

View this post on Instagram

A post shared by Christophervon (@christophervuckermann)

Actorul Christopher Uckermann a mai jucat și în alte producții în trecut precum El diario de Daniela în 1998 ( alături de Anahi), dar și Amigos siempre în 2000. Viața sa profesională se întinde pe o perioadă lungă de timp, însă niciodată nu a ținut să renunțe la actorie sau prezența pe scenă ca și artist.

Citește și:

Născut pe 21 octombrie 1986 în Mexic, se numără acum printre cei mai cunoscuți artiști din țara natală. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Astfel, prin intermediul contului său și-a anunțat cea mai nouă piesă lansată. În cel mai recent interviu a oferit și câteva detalii despre turneul RBD care a avut finalul în decembrie 2023.

“Am muncit pentru un show pe care RBD niciodată nu l-a avut, făceam parte dintr-un proiect uriaș. Acum am făcut parte nu doar din creativitatea cu care au fost făcute lucrurile, ci și din partea producătorilor, stăpânii afacerilor noastre. Am putut avea această libertate creativă și executivă.”, a declarat artistul, arată vogue.mx.

Ce a însemnat fenomenul RBD pentru Christopher Uckermann

Artistul este de părere că formația mexicană i-a adus multe beneficii în carieră, dar și pe plan personal. A lansat recent piesa “Pase lo que pase” și i-a invitat pe fani să o asculte. De asemenea, la începutul verii, Christopher Uckermann le-a arătat fanilor că “Bien bien singular” este piesa care a fost produsă și creată în mai puțin de 24 de ore. Nu este pentru prima când protagonistul din Rebelde vine cu surprize inedite pentru fanii săi.

Citește și:

“RBD mi-a deschis porțile lumii și am putut să văd că nu trebuie să joc pentru toată viața. Am descoperit muzica și mi-am spus că pot să compun, pot să iubesc mai multe universuri pe scenă.”, a transmis artistul.

Chiar la scurtă vreme după destrămarea RBD, în 2008, Christopher Uckermann s-a îmbarcat într-o aventură profesională solo. Astfel, în 2010 a lansat primul său album de acest gen pe nume Somos, căruia i-a urmat un altul în 2017 ( La revolucion de los ciegos), dar și Sutil Universo în 2020.

În articolul

Ce urmează pe plan profesional pentru Christopher Uckermann după fenomenul RBD. Artistul a lansat o piesă cu un mesaj puternic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp