După disputa dintre Anahí și Christian Chávez, 3 dintre cei 5 artiști RBD au fost invitați în cadrul unui eveniment. Totul a avut loc în California

Publicat pe 12.06.2024 la 14:17 Actualizat pe 12.06.2024 la 15:04

Formația RBD este înconjurată de un con de umbră în ultima vreme. Chiar dacă problemele legale nu s-au rezolvat încă, 3 dintre cei 5 artiști au participat în cadrul unui eveniment important.

artiști pe scenă

După disputa dintre Anahí și Christian Chávez, 3 dintre cei 5 artiști RBD au fost invitați în cadrul unui eveniment

Getty Images

Dacă este ceva ce fanii RBD nu își imaginau vreodată după scandalul dintre Anahi și Christian Chavez, era ca membrii formației să se reunească. 3 dintre cei 5 artiști s-au aflat la o conferință în Ojai, California. Este clar că toată lumea dorește să știe ce fel de conversații au avut între ei în ciuda ultimelor evenimente din presă.

După disputa dintre Anahí și Christian Chávez, 3 dintre cei 5 artiști RBD au fost invitați în cadrul unui eveniment

Christian Chávez, Maite Perroni și Christopher Uckermann s-au aflat împreună în cadrul CAA Amplify Summit 2024 în SUA. Pozele cu cei trei circulă deja în mediul online și i-au luat prin surprindere pe fani. Anahi și Dulce Maria nu s-au regăsit printre participanți, arată portalpoponline.br. Nu există alte informații adiționale despre participarea artiștilor în cadrul evenimentului. Cu toate acestea, doar o fotografie cu cei trei împreună a fost de ajuns pentru a se crea o serie de teorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ei, este clar că atât Christian Chavez, Maite Perroni, dar și Christopher Uchermann au comentat în urma mesajului în care Anahi se plânge despre poziția lui Christian Chavez în ceea ce privește implicarea sa în cazul fraudei din cadrul turneului Soy Rebelde Tour.

Zilele pe care Christian Chavez le-a petrecut în Brazilia în ultima lună au fost ca o gură de aer proaspăt pentru fanii RBD. Cu toate că artistul a avut o perioadă stresantă, s-a concentrat asupra proiectelor profesionale. Înapoi în Mexic, acesta a vorbit în fața presei despre ultimele controverse care implică grupul din care a făcut parte. Mai specific, zvonurile că este certat cu Anahi care nu a fost încântată de cele spuse de prietenul ei.

Citește și: Tensiunile între Anahí și Christian Chávez continuă. Ce a declarat artistul în fața reporterilor despre fosta sa colegă și prietenă

După ce a strălucit în São João da Thay, Christian Chavez a ajuns în Mexic și a fost abordat de către jurnaliști care au vrut să știe despre cearta dintre membrii RBD. Presa locală s-a concentrat asupra faimoasei Anahi, mai precis pe ceea ce a spus. Ceea ce a reușit să atragă atenția a fost faptul că pentru prima oară, unul dintre artiști a vorbit public despre faptul că Anahi ar fi fost implicată în cazul fraudei. S-a spus că interpreta piesei Salvame l-ar fi ajutat pe Guillermo Rosas să spele banii din cadrul turneului pentru a avea și ea o parte din câștig.

Care este implicarea aparentă a faimoasei Anahi în cazul spălării de bani din cadrul turneului RBD

Presupusa motivație ar fi folosirea banilor în cazul campaniei lui Manuel Velasco, soțul cântăreței. Pentru fani, speculații s-au arătat extrem de absurde. Totul s-a schimbat însă atunci când Anahi a menționat că l-a iertat pe Guillermo Rosas.

Citește și: Cum arată Maite Perroni blondă. Imagini inedite cu artista RBD într-un nou pictorial

Ca răspuns, Christian Chavez a menționat că totul a fost doar un zvon și a discutat despre cearta cu Anahi. Aceasta din urmă, a răspuns pe una dintre platformele de socializare și s-a apărat singură.

“Nu sunt doar zvonuri. Este absolut fals. Nu a fost un răspuns clar. Trist, se pierde memoria.”, a scris aceasta. Mesajul lui Anahi i-a surprins pe internauți și a împărțit în două tabere fanii formației RBD.

În articolul

După disputa dintre Anahí și Christian Chávez, 3 dintre cei 5 artiști RBD au fost invitați în cadrul unui eveniment. Totul a avut loc în California

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x