Happy People
Celebritatea care a cucerit mediul online! Nu, nu este vorba despre Demet Ozdemir și nici despre Ozge Yagiz sau Sila Turkoglu. Cine este preferata cinefililor

Publicat pe 07.10.2022 la 19:23. Actualizat pe 07.10.2022 la 21:34

În topul săptămânal realizat pe rețelele de socializare, au fost stabilite cele 10 actrițe feminine intens discutate și apreciate în spațiul virtual! În clasificarea făcută de Adba.tv, tabelul este creat în funcție de numărul de share-uri făcute de fani pe social media în fiecare săptămână.

Demet Ozdemir, Ozge Yagiz și Sila Turkoglu

TV Happy

Acest top ne arată ce actrițe sunt apreciate cel mai mult în social media, dar și titlurile filmelor în care joacă.

Cine sunt cele mai iubite actrițe potrivit unui top realizat pe rețelele de socializare

Tinerele actrițe din serialul Kardeşlerim (Frații și surorile mele), Duy Beni (Ascultă-mă) și Tozkoparan sunt în fruntea rapoartelorr săptămânale de pe social media. În ultimele săptămâni, în fruntea listei se află Su Burcu Yazgı Coşkun, Asiye de la Kardeşlerim.

După Coşkun, care nu coborât de pe primele poziții, vine Rabia Soytürk, actriţa serialului Duy Beni. Situația nu s-a schimbat în lista făcută în săptămâna 20-26 septembrie!

Pe locul 3 se află şi Melis Minkari, o altă actriţă a serialului Kardeşlerim. Pe locul 4 se află și Özge Yağız tânăra actriță din seria Baba (Tatăl). O altă actriță a lui Kardeşlerim, Lizge Cömert, se află pe locul 5, potrivit seriesturkish.com.

Faptul că Demet Özdemir, unul dintre cele mai populare nume ale prezentului, nu are momentan un serial TV pe ecran, o clasează automat pe ultimele poziții în preferințele cinefililor.

Citește și:

Demet Özdemir se află pe locul 7 în listă. În prezent este pe ordinea de zi cu serialul Dünyayla Benim Aramda (Între lume și mine), care este difuzat pe Disney Plus.

Citește și:

Hazal Subaşı, care joacă în serialul Kasaba Doktoru (Doctorul orașului), se află pe locul opt, iar unul dintre numele proeminente ale serialului Tozkoparan, Serra Pirinç, este urmat de Pınar Deniz, vedeta Yargı (Judecătura). ).

În articolul

Celebritatea care a cucerit mediul online! Nu, nu este vorba despre Demet Ozdemir și nici despre Ozge Yagiz sau Sila Turkoglu. Cine este preferata cinefililor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp