Cum și-a început Özge Yağız cariera de actriță. Vedeta a oferit detalii inedite despre cel mai nou rol al său

Publicat pe 07.10.2022 la 13:00 Actualizat pe 07.10.2022 la 07:56

Özge Yağız a oferit detalii despre începuturile carierei sale de actriță în cel mai recent interviu. Vedeta a oferit detalii despre cel mai nou proiect al său.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori cu mâneci scurte, are părul lung și desprins și se uită în depărtare

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız a vorbit în cel mai recent interviu al său despre începuturile carierei, cum a reușit să ajungă celebră într-un timp atât de scurt și ce beneficii i-a adus cariera de actriță de-a lungul timpului.

Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia și cu rolul din “Jurământul” a putut să-și facă numele cunoscut în lumea întreagă.

Cum și-a început Özge Yağız din “Jurământul” cariera de actriță

Are 28 de ani și a început să apară pe micile ecrane în anul 2018 cu un rol secundar în seria „Adını Sen Koy”, acolo unde a interpretat rolul “Zeliha”.

“Primul meu job a fost primit ca un vis. Am fost la audiții pentru prima oară și a doua zi eram deja pe platourile de filmare. S-a întâmplat totul foarte repede, a fost pasiune din start. Așa continuă și acum pentru că dorința de a învăța cât mai multe este factorul care mă face să continui. Vreau să observ, să ascult, să înțeleg.”, a spus Özge Yağız pentru MAG Magazine, conform Turkishtvclub.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a jucat în serialul “Jurământul” unul dintre cele mai captivante roluri ale sale, vedeta este implicată acum în producția “Baba”, acolo unde intră în pielea personajului “Büşra”. Aceasta spune că a fost atrasă de poveste încă de la început și a putut accepta cu ușurință proiectul.

“Când am citit pentru prima dată povestea lui Büşra am fost atât de supărată încât am vrut să o cunosc cu adevărat, să mă conectez cu ea la nivel psihologic. Ea este o persoană timidă, singură și care renunță foarte ușor. O iubesc și o consider ca fiica de care trebuie să am grijă.”, a declarat actrița.

Citește și: Ozge Yagiz, apariție fără cusur în cadrul unei ședințe foto. Detaliul de la ținută care a atras atenția admiratorilor

Özge Yağız mărturisește că s-a simțit apropiată de fiecare caracter pe care l-a interpretat și nu a avut niciodată preferințe în alegerea lor. Acestea i-au adus de fiecare dată un plus de valoare ca și actriță și au transformat-o astfel într-o profesionistă.

Cum se pregătește Özge Yağız pentru fiecare rol în parte

Özge Yağız spune că ingredientul secret pe care l-a găsit pentru a-și continua munca într-un mod pozitiv este pasiunea. De-a lungul timpului, actrița a reușit să atragă atenția asupra sa cu ajutorul simplității și a bunului gust.

“Cred că sursa mea de energie este credința. Cred cu tărie în fiecare emoție pe care o simt și sunt sigură că lucrurile bune vin pentru fiecare în parte la momentul oportun. De aceea încerc să pun energie în fiecare lucru pe care îl fac și să las totul să curgă de la sine.”, a spus aceasta.

Özge Yağız se descrie ca fiind emotivă, muncitoare și naturală. A demonstrat acestea atât prin prezența sa pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde și-a încântat fanii cu fotografii și filmulețe din viața sa personală. Născută pe 26 septembrie 1997 în Turcia, Özge Yağız a format un cuplu cu Gökberk Demirci, colegul său de platou.

Citește și: Özge Yağız a îmbrăcat o ținută atipică. Vedeta din “Jurământul” s-a lăsat fotografiată așa cum puțini au văzut-o până acum

Cei doi nu au oferit nicio declarație oficială despre despărțire, însă la momentul actual toate indiciile unei foste relații au fost șterse din mediul online.

În articolul

Cum și-a început Özge Yağız cariera de actriță. Vedeta a oferit detalii inedite despre cel mai nou rol al său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x