Happy People
Çetin Tekindor continuă să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul revine cu personajul Halis Korhan

Publicat pe 17.09.2024 la 13:48. Actualizat pe 17.09.2024 la 14:47

Çetin Tekindor interpretează un personaj esențial în serialul Golden Boy - Dragoste rebelă. Este capul familiei Korhan și cel a cărui lege trebuie respectată.

Çetin Tekindor joacă un rol esențial în producția Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Çetin Tekindor a făcut parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la început. Producătorii i-au oferit un rol extrem de important, însă pe parcursul timpului fanii au crezut că va părăsi platourile de filmare.

Çetin Tekindor continuă să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă

Povestea merge mai departe în sezonul 3 și fanii au așteptat nerăbdători ca serialul să ajungă în acest punct. Cu toate acestea, primul episode din noul sezon a venit cu o surpriză neașteptată. Çetin Tekindor nu a mai fost văzut pe micile ecrane, iar acest lucru a ridicat semne de întrebare. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

View this post on Instagram

A post shared by Çetin Tekindor (@cetintekindor01)

Diferența dintre primul și cel de-al doilea sezon al seriei a fost de asemenea supusă incertitudinii, arată turkiyegazetesi.com.tr. Primul episod din sezonul 3 a ajuns în Turcia pe data de 13 septembrie. Çetin Tekindor este de asemenea interesat de rețelele sociale, astfel că pe contul său personal de instagram are peste 200 de mii de prieteni virtuali.

Citește și:

Sezonul trei a apărut cu episodul 74, fiind așteptat cu sufletul la gură de către fani. Se pare că personajul interpretat de îndrăgitul actor va reveni pe micile ecrane în episoadele ce vor urma. Această informație i-a făcut pe telespectatori să se liniștească pentru o vreme. De asemnea, se cunoaște deja faptul că Taro Emir Tekin a părăsit distribuția Golden Boy – Dragoste rebelă. A interpretat rolul Kaya, nepotul lui Halis Korhan.

“A fost o onoare pentru mine să fiu parte din această echipă. Am trăit o experiență minunată și sunt fericit pentru asta.”, a declarat Taro Emir Tekin. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir joacă rolurile principale în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Cum personajul interpretat de Çetin Tekindor va continua să fie prezent, mersul concret al poveștii este pe cale să se desfășoare cu momente de neuitat.

Öznur Serçeler continuă cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă

Se pare că nu doar numele lui Çetin Tekindor a fost adăugat în sezonul 3, Golden Boy – Dragoste rebelă. S-a zvonit că actrița Öznur Serçeler urma să părăsească distribuția, însă va apărea în episoadele ce vor urma.

În ciuda faptului că s-au separat în viața reală, actorii Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir continuă să joace rolurile principale pentru care au fost integrați în cadrul seriei. Deși personajele lor au suferit modificări, fanii continuă să le aprecieze munca în totalitate.

Citește și:

Născut pe 16 iulie 1945, actorul are un singur fiu pe nume Hira Tekindor. A jucat de-a lungul timpului în seriale care i-au adus succesul profesional și astfel a devenit un fenomen în Turcia. Cele mai recente personaje au fost în producții precum Icerde, Babam, Karadayi. În 2022 s-a alăturat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă. S-a împrietenit cu colegii de platou, ba chiar Mert Ramazan Demir a publicat o fotografie în care apare și maestrul actor.

Printre schimbările din cadrul distribuției se numără și venirea lui Cem Söküt în cadrul seriei. Nu este singura schimbare majoră, însă fanii așteaptă cu nerăbdare o nouă răsturnare de situație și noi intrigi.

În articolul

Çetin Tekindor continuă să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul revine cu personajul Halis Korhan

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp