Happy People
Çetin Tekindor revine pe micile ecrane în Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 16.10.2024 la 11:41. Actualizat pe 16.10.2024 la 12:15

După o lungă așteptare și întrebări nenumărate, Çetin Tekindor revine pe micile ecrane în rolul din Golden Boy - Dragoste rebelă, sezonul 3. Fanii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Çetin Tekindor a revenit pe micile ecrane în Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3

Happy Channel

După o lungă perioadă de speculații, numele și figura lui Çetin Tekindor apar încă o dată pe micile ecrane în rolul său celebru din Golden Boy – Dragoste rebelă. Serialul, ajuns deja la cel de-al treilea sezon, este în continuare îndrăgit de fani. Până acum, Happy Channel a transmis primele două sezoane ale producției celebre.

Çetin Tekindor revine pe micile ecrane în Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3

Nu mai este niciun dubiu faptul că producția turcească este extrem de îndrăgită de fanii din toată lumea. Actorii, povestea, dar și felul în care a fost scris, fac din acest serial o capodoperă. Printre cele mai apreciate nume din distribuție este și cel al lui Çetin Tekindor. Dacă până acum personajul său a lipsit cu desăvârșire de pe micile ecrane în sezonul 3, iată că fanii au rămas surprinși să audă că acesta va reveni în poveste.

View this post on Instagram

A post shared by Çetin Tekindor (@cetintekindor01)

Cel de-al treilea sezon a început cu separarea dintre personajele Seyran și Ferit, interpretate de Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Cu toate acestea, marea absență a fost Çetin Tekindor care joacă rolul Halis Ağa.

Potrivit jurnalistului Birsen Altuntaş, acesta urmează să revină în poveste cât mai curând. Va avea loc o reuniune impresionantă cu membrii familiei, chiar în vila deja cunoscută de către telespectatori, arată bursadabugun.com.

Citește și:

Se pare că personajul pe care îl interpretează marele actor a fost „plecat” în Suedia, de aceea și lipsa sa de pe micile ecrane. La 79 de ani, acesta este și foarte activ în mediul online, pe lângă munca de pe platourile de filmare. Are peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 50 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de fiul său.

Născut pe 16 iulie 1945 în Sivas, actorul a jucat în nenumărate producții importante de-a lungul timpului. Printre acestea se numără Icerde în 2016.

Viața și traiectoria profesională a lui Çetin Tekindor din Golden Boy

Pentru prima oară, maestrul actorul a jucat în filmul Kaçamak în anul 1987. Alături de actrița Müjde Ar a interpretat rolul principal. Pe lângă piesele de teatru în care a jucat, dar și vocile pe care le-a realizat pentru diferite proiecte, Çetin Tekindor a mai jucat în seriale precum Dönemeç ( 1988) alături de Istemi Betil și Nilgun Akcaoglu, Önce Canan (1988), dar și filme precum Son Türbedar (1996), Kerem (1999).

Citește și:

A participat și în producția Yılan Hikâyesi ( 1999), acolo unde a avut rolul Kral. La momentul acela a avut un succes enorm, devenind unul dintre actorii cunoscuți ai Turciei.

În cariera sa au ultima alte seriale precum Tutku Çemberi (2000), Üzgünüm Leyla (2002) și Çaylak (2003). În 2003, a primit premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Ankara Film Festival.

În 2003 a făcut parte din producția Bir İstanbul Masalı care a reușit să atingă un succes răsunător la vremea aceea. Ultimul episod din drama turcească a fost transmis pe data de 18 septembrie 2003. A făcut parte din distribuția filmului Anlat İstanbul. Acesta a fost scris de 5 regizori și a avut 5 povești diferite.

În articolul

Çetin Tekindor revine pe micile ecrane în Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 3. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp