Happy People
Christopher Uckermann a dezvăluit motivul pentru care Anahi și Dulce Maria nu au fost prezente la procesul trupei RBD cu fostul manager

Publicat pe 11.10.2024 la 08:44. Actualizat pe 11.10.2024 la 11:16

Christopher Uckermann, celebrul artist din trupa RBD și actorul din telenovela Rebelde, a vorbit deschis despre absența lui Anahi și a lui Dulce Maria de la procesul împotriva fostului lor manager.

RBD

Profimedia

Christopher Uckermann a dat cărțile pe față și a vorbit despre faptul că Dulce Maria și Anahi nu au fost prezente la procesul împotriva fostului lor manager, Guillermo Rosas.

În urmă cu un an, membrii trupei RBD l-au acuzat pe Guillermo Rosas de fraudă în timpul ultimului lor turneu.

Ce a dezvăluit Christopher Uckermann despre Dulce Maria și Anahi

Christopher Uckermann a vorbit despre întreruperea turneului din 2023 și despre procesul împotriva fostului lor manager.

Citește și:

“Aș fi vrut să continui turneul cu colegii mei, evident, dar uite, se pare că din păcate nu avem toți aceleași interese”, a dezvăluit cântărețul.

El a mai adăugat că turneul nu va continua până când procesul dintre membrii trupei RBD și fostul lor manager nu ajunge la un rezultat.

“Încă așteptăm să ni se facă dreptate pe cale legală și când autoritățile nu ajung la un rezultat, vom căuta în continuare dreptatea. Este o sumă mare de bani care lipsește și pentru asta se depune acum effort, este un proces îndelungat”, a mai explicat Christopher Uckermann în urmă cu câteva zile.

Având în vedere că numele lui Anahi și Dulce Maria nu apar în documentele de la tribunal, unde membrii trupei RBD l-au dat în judecată pe fostul lor manager, Christopher a dorit să elucideze misterul.

Citește și:

“S-au întâmplat atât de multe de-a lungul procesului încât fiecare dintre noi a decis să o ia pe propriul lui drum”, a spus artistul.

Chiar dacă membrii trupei RBD și-au exprimat interesul să resolve această situație, Anahi este acum mai focusată pe emisiunea TV în care apare, iar Dulce Maria a decis să se ocupe pentru o vreme mai mult de familia ei.

Pe data de 4 octombrie celebra formație RBD a împlinit 20 de ani de la lansarea lor în lumea muzicii, dar și de la premiera telenovelei Rebelde.

Anahi și Dulce Maria au făcut postări pe conturile lor de Instagram despre acest eveniment important din viața lor de artiste. Cele două cântărețe au publicat video-uri emoționante cu personajele lor din telenovelă, Mia Colucci și Roberta Pardo.

Cu toate acestea, Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher Uckermann au scris pe rețelele de socializare doar despre cum s-a soluționat cazul lor cu fostul manager al trupei, Guillermo Rosas.

Acest lucru a făcut milioane de fani ai trupei RBD și ai telenovelei Rebelde să îi critice pe 3 dintre membrii trupei că nu au dorit să sărbătorească această zi importantă din carierele lor așa cum se cuvine.

Citește și:
În articolul

Christopher Uckermann a dezvăluit motivul pentru care Anahi și Dulce Maria nu au fost prezente la procesul trupei RBD cu fostul manager

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp